Πέμπτη 8 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ
ΠΑΜΕ
Κανένας εφησυχασμός! Βάζουμε στο στόχαστρο το σύστημα της εκμετάλλευσης

«Ενα απέραντο λαϊκό ποτάμι, ένα λαϊκό ξέσπασμα έστειλε σήμερα (σ.σ. χτες) στον απόπατο της Ιστορίας τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής», σημειώνει το ΠΑΜΕ, χαιρετίζοντας σε δελτίο Τύπου τις κινητοποιήσεις ενάντια στο ναζιστικό μόρφωμα.

«Ο εργαζόμενος λαός, τα εργατικά σωματεία, η νεολαία όλα αυτά τα χρόνια έχουν ήδη βγάλει την απόφασή τους. Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, είναι δολοφόνοι, είναι ναζιστές!», υπογραμμίζει. Η χτεσινή δικαστική απόφαση, συνεχίζει, «επικύρωσε τη λαϊκή ετυμηγορία, δικαίωσε την οικογένεια του Παύλου Φύσσα, του Σαχζάτ Λουκμάν, τους Αιγύπτιους αλιεργάτες και τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στη Ζώνη. Είναι εγκληματική οργάνωση για το μίσος της απέναντι σε αγωνιστές εργάτες, μετανάστες και κατατρεγμένους».

Και καταλήγει: «Οι εργαζόμενοι και τα σωματεία τους θα βρεθούν απέναντι σε κάθε μελλοντική προσπάθεια να σηκώσουν κεφάλι οι δηλητηριώδεις αντιλήψεις και η δράση των φασιστών. Τους απομονώνουμε σε κάθε χώρο δουλειάς σε κάθε γειτονιά. Γιατί όπως λένε και οι στίχοι: "Μα πάλι θε ν' απλώσει σαν χολέρα, πατώντας πάνω στην ανεμελιά σου, και δίπλα σου θα φτάσει κάποια μέρα, αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ