Πέμπτη 8 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ
Σπουδαίοι αθλητές που σκοράρουν και εκτός γηπέδου

Φυλακές Κορυδαλλού: Ο Νίκος Παππάς δείχνει στον Στηβ Γιατζόγλου πού θα «κοουτσάρει» τους χρυσαυγίτες
Φυλακές Κορυδαλλού: Ο Νίκος Παππάς δείχνει στον Στηβ Γιατζόγλου πού θα «κοουτσάρει» τους χρυσαυγίτες
οι σπουδαίοι αθλητές ξέρουν να σκοράρουν όχι μόνο εντός αλλά και εκτός γηπέδου: Αυτό απέδειξε και χτες ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς, που έδωσε από το πρωί το «παρών» στη μεγάλη συγκέντρωση των Συνδικάτων και φορέων στο Εφετείο της Αθήνας. Ο ίδιος μέχρι σήμερα έχει σταθεί απέναντι στη ναζιστική οργάνωση και τα εγκλήματά της χωρίς να μασήσει ποτέ τα λόγια του ή να κρυφτεί. Κάτι που έκανε και χτες το απόγευμα, μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Δικαστηρίου που έκρινε ως εγκληματική οργάνωση τη Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στα social media θυμήθηκε τον γνωστό υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής και υποψήφιο βουλευτή της στην Α' Αθηνών Ελληνοαμερικανό προπονητή μπάσκετ Στηβ Γιατζόγλου. Ο διεθνής γκαρντ «ποστάροντας» μια φωτογραφία από το γήπεδο μπάσκετ που έφτιαξε ο ίδιος στις φυλακές Κορυδαλλού, απευθύνθηκε στον Γιατζόγλου γράφοντας: «Στηβ, έλα να κοουτσάρεις τους φίλους σου»...

Σημειώνεται πως ο Στηβ Γιατζόγλου υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής της ναζιστικής οργάνωσης, δίνοντας το «παρών» στις συγκεντρώσεις της και δηλώνοντας πως δεν έβλεπε «κάτι κακό» στις εγκληματικές ενέργειές της.

Στο ποστάρισμα του Νίκου Παππά απάντησε ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης Νίκος Παπαδόπουλος, που κάνοντας τη δική του ανάρτηση έγραψε χαρακτηριστικά: «Μια μάχη κερδήθηκε μένει να κερδηθεί και ο πόλεμος».

Θέση στο θέμα της ετυμηγορίας του Δικαστηρίου για τη ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή πήρε και ο πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής που με δική του ανάρτηση σε προσωπική σελίδα έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα νίκησε ο Παύλος, σήμερα νίκησε η κ. Μάγδα, σήμερα νίκησε η δημοκρατία, σήμερα νίκησε η δικαιοσύνη, σήμερα νικήσαμε όλοι εμείς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ