Τετάρτη 30 Δεκέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
«Οταν σηκώνεις κεφάλι, ανασαίνεις πραγματικά»

Εξόρμηση της ΤΕ Ηρακλείου Κρήτης
Εξόρμηση της ΤΕ Ηρακλείου Κρήτης
Με εξορμήσεις, αφισοκολλήσεις, διακίνηση του «Ριζοσπάστη», και κάθε άλλη μορφή επικοινωνίας συνεχίζεται το άνοιγμα των ΚΟ του ΚΚΕ. Παράλληλα οι Οργανώσεις ετοιμάζονται να διακινήσουν τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» που θα κυκλοφορήσει με ένθετη την Απόφαση της ΚΕ του ΚΚΕ για τη δράση του Κόμματος με το ξέσπασμα του δεύτερου κύματος της πανδημίας, τα καθήκοντα και το σχεδιασμό για το αμέσως επόμενο διάστημα. Στο ίδιο πλαίσιο, συνοικίες στολίζονται με πανό που μεταφέρουν μαχητικό μήνυμα στα εργατικά - λαϊκά στρώματα, το κάλεσμα αγώνα: «Η αισιοδοξία βρίσκεται στη δύναμη του λαού. Οταν σηκώνεις κεφάλι, ανασαίνεις πραγματικά».

Πλατιά εξόρμηση στο Ηράκλειο

Το απόγευμα της Δευτέρας 28/12 κλιμάκια μελών και στελεχών της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ πραγματοποίησαν εξόρμηση σε κεντρικούς δρόμους των νότιων και δυτικών συνοικιών της πόλης. Στις συζητήσεις με τους εργαζόμενους σε μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις επισήμαναν την ανάγκη να δείξει ο λαός τη δύναμή του, υπενθυμίζοντας ότι και τα καλυμμένα στόματα έχουν φωνή. «Να διεκδικήσουμε εδώ και τώρα μέτρα προστασίας για την υγεία μας, να μην επιτρέψουμε στην κυβέρνηση τις επιπτώσεις από τη διαχείριση της πανδημίας, προς όφελος των μεγάλων ομίλων, να τις φορτώσει με νέα βάρη στις πλάτες μας».

Το KKE, τόνισαν, «αναδεικνύει την ανάγκη να οργανωθεί η αλληλεγγύη ώστε να μη μείνει κανένας μόνος του το επόμενο διάστημα μπροστά στην επίθεση που έχουν εξαπολύσει η κυβέρνηση και η εργοδοσία με αφορμή την πανδημία».

Τα μέλη και στελέχη του Κόμματος μοιράστηκαν με τον εργατόκοσμο την πεποίθησή τους πως μέσα από τους αγώνες και τις διεκδικήσεις του λαού μας το 2021 μπορεί να είναι ένα ελπιδοφόρο έτος, γεμάτο λαϊκές κατακτήσεις.

Μέλη της ΚΟΒ ΕΒΕ Καλλιθέας τοιχοκολλούν το κάλεσμά τους
Μέλη της ΚΟΒ ΕΒΕ Καλλιθέας τοιχοκολλούν το κάλεσμά τους
Πολύμορφη δραστηριότητα αναπτύσσει η ΚΟΒ ΕΒΕ Καλλιθέας Αττικής, συζητώντας με αυτοαπασχολούμενους της περιοχής για την κατάσταση στο λιανεμπόριο και την εφαρμογή του «click away». Η Οργάνωση τοιχοκολλεί την ανακοίνωσή της με την οποία αναδεικνύεται ο εμπαιγμός της κυβέρνησης, αλλά και οι δίκαιες διεκδικήσεις των μικρών εμπόρων και επαγγελματιών της περιοχής για τη θωράκιση του συστήματος Υγείας και μέτρα στήριξης, αφού χιλιάδες αυτοαπασχολούμενοι οδηγούνται στην υπερχρέωση.

Μπροστά στην Οικονομική Εξόρμηση, μάλιστα, μέλη, οπαδοί και φίλοι του Κόμματος προσφέρουν το ποσό των 450 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση, μέσω της ΚΟΒ ΕΒΕ Καλλιθέας του ΚΚΕ. «Οσο ενισχύεται το ΚΚΕ, τόσο πιο δυνατή θα γίνεται η φωνή της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων», σημειώνουν.


Γαλάτσι

RIZOSPASTIS

Γαλάτσι

Πανό έξω από την έδρα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ

RIZOSPASTIS

Πανό έξω από την έδρα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ