Τετάρτη 24 Μάρτη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Χολή από την κυβέρνηση για τις χτεσινές κινητοποιήσεις

Χολή έσταζαν χτες τα κυβερνητικά στελέχη για τις κινητοποιήσεις στο υπουργείο Υγείας και τα ιδιωτικά νοσοκομεία, αντί να απολογούνται για την εγκληματική πολιτική που παρέχει «ασυλία» στους μεγαλεμπόρους της Υγείας, έχοντας αφήσει εκτός ΜΕΘ δεκάδες διασωληνωμένους και εκατοντάδες ακόμα ασθενείς να αποκλείονται από τα νοσοκομεία μιας νόσου.

Προκλητικά, ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, χαρακτήρισε «αχρείαστο κόστος» την επίταξη του ιδιωτικού τομέα. «Τι νόημα έχει να συζητάμε για επίταξη;», διερωτήθηκε. «Αυτό καταλήγει να είναι ένα είδος εμμονής», υποστήριξε, ισχυριζόμενος ότι υπάρχει αυτήν τη στιγμή «συνεργασία» με τον ιδιωτικό τομέα και ότι φτάνουν και περισσεύουν οι ιδιωτικές κλινικές που έχουν συμπράξει! «Αρα, λοιπόν, αυτή η εμμονή με την επίταξη μόνο περίεργα ιδεολογικοπολιτικά κίνητρα μπορεί να έχει», τόνισε με στόμφο.

Μεταξύ άλλων και ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδ. Γεωργιάδης, ειρωνευόμενος τις κινητοποιήσεις έγραψε ως ...άλλη Μαρία Αντουανέτα στο τουίτερ ότι «Δεν υπάρχει σωτηρία...». Στην προσπάθειά του αυτή να συκοφαντήσει τα συνδικάτα και τους αγώνες τους βρήκε αβάντα στον γνωστό εμμονικό αντικομμουνιστή Τζήμερο, με τον τελευταίο να απαντάει στον υπουργό Ανάπτυξης: «Ας κάναμε κουμάντο ο Φαήλος κι εγώ» και θα έβλεπες το ΠΑΜΕ «μόνο τις ώρες του επισκεπτηρίου».

Απαντώντας το ΠΑΜΕ στο σχόλιο του κυβερνητικού στελέχους παραθέτει το σοκαριστικό στιγμιότυπο που δείχνει ουρές με ασθενοφόρα έξω από τα δημόσια νοσοκομεία προχτές και σημειώνει: «105 διασωληνωμένοι ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ». Και αναδεικνύει το επιτακτικό και δίκαιο του αιτήματος που η κυβέρνηση αρνείται σθεναρά να υλοποιήσει: «ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ