Τετάρτη 24 Μάρτη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συνέχιση της πάλης για την υπεράσπιση της υγείας και ενάντια στον αυταρχισμό

Σε συνέχιση της πάλης για την υπεράσπιση της υγείας, ενάντια στον αυταρχισμό και την καταστολή, καλούν τα σωματεία της Θεσσαλονίκης και προγραμματίζουν συγκεντρώσεις στις γειτονιές το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μάρτη.

Το κάλεσμα υπογράφουν τα Σωματεία Οικοδόμων, Εργαζομένων σε Επιχειρήσεις Παραγωγής Επισιτιστικών Προϊόντων, Εμποροϋπαλλήλων, Κατεργασίας Ξύλου, Φαρμάκου - Καλλυντικού και ο Σύλλογος Γυναικών Ευόσμου (μέλος της ΟΓΕ), ενώ καθημερινά ο κατάλογος διευρύνεται.

Συγκεντρώσεις προγραμματίζονται:

-- Το Σάββατο 27 Μάρτη στις 5 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου στον Εύοσμο.

-- Την Κυριακή 28 Μάρτη στις 11 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας Θεσσαλονίκης και στον πεζόδρομο του δημαρχείου Καλαμαριάς.

Σε άλλες πόλεις

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας καλεί σήμερα Τετάρτη στις 11 π.μ. σε συγκέντρωση, έξω από το ιδιωτικό θεραπευτήριο «Ολύμπιον».

Σε συγκέντρωση καλούν σωματεία και φορείς του Πύργου Ηλείας σήμερα Τετάρτη, στις 6 μ.μ. στην κεντρική πλατεία.

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου καλεί σε νέα συγκέντρωση την Παρασκευή 26/3, στις 6.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Σε κινητοποίηση την Παρασκευή 26/3, στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία 23ης Μάρτη στην Καλαμάτα, καλούν τα Συνδικάτα Οικοδόμων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Επισιτισμού - Τουρισμού, ΔΕΥΑ Μεσσηνίας.

Το Εργατικό Κέντρο Βόρειου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη σύσκεψη σωματείων και φορέων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ