Τετάρτη 30 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
«Μετερίζι» στην Κεφάλωση

«Αγρότες ενωμένοι ποτέ νικημένοι», βροντοφωνάζει το πανό στο μπλόκο του Αλμυρού
«Αγρότες ενωμένοι ποτέ νικημένοι», βροντοφωνάζει το πανό στο μπλόκο του Αλμυρού
Με «το πόδι στο φρένο» βρίσκονται από προχτές εκατοντάδες αγρότες που έχουν «στήσει» τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα στην Κεφάλωση Αλμυρού. Αγρότες από το Βελεστίνο, το Πήλιο, τον Αλμυρό έχουν «κατασκηνώσει» δεξιά και αριστερά της εθνικής οδού, αποφασισμένοι να «μην το κουνήσουν» από κει αν δε λυθούν άμεσα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Πλήρως εναρμονισμένοι με τις αποφάσεις της Πανθεσσαλικής Επιτροπής, οι αγρότες της Μαγνησίας δηλώνουν αποφασισμένοι να απεγκλωβιστούν από «το κόλπο του εκκοκκιστηρίου» και να δυναμώνουν καθημερινά την παρουσία τους στο δρόμο. Εκατοντάδες τρακτέρ παραμένουν «μπλοκαρισμένα» στα εκκοκκιστήρια και η οργή των βαμβακοπαραγωγών ξεχειλίζει μέρα με τη μέρα.

Η εικόνα που επικρατεί και στη Μαγνησία είναι η ίδια με αυτή της υπόλοιπης χώρας. Οσα τρακτέρ ξεφορτώνουν και παραδίδουν τη σοδειά τους παίρνουν το δρόμο για την Κεφάλωση. «Οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν. Οσο χρειαστεί, όσο αντέξουμε, μέχρι να υλοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας», επισήμανε ο Νίκος Αγγελής, μέλος Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αγροτών της Μαγνησίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ