Τετάρτη 30 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
«Αργύρειον»... ψεύδος

«ΠΑΡΤΙΔΑ ΜΗ ΕΠΙΛΕΞΙΜΗ», λέει πεντακάθαρα η απόδειξη παραλαβής, παρά τα όσα υποστήριζε μέχρι τώρα η κυβέρνηση
«ΠΑΡΤΙΔΑ ΜΗ ΕΠΙΛΕΞΙΜΗ», λέει πεντακάθαρα η απόδειξη παραλαβής, παρά τα όσα υποστήριζε μέχρι τώρα η κυβέρνηση
Επί τέσσερις συνεχείς μήνες η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας - και ιδιαιτέρως ο Β. Αργύρης - δηλώνει, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, ότι δεν υπάρχουν «μη επιλέξιμες» ποσότητες βαμβακιού. Ωστόσο, μη επιλέξιμες ποσότητες εξακολουθούν να υπάρχουν και είναι πολύ μεγάλες, ενώ οι δεκάδες χιλιάδες βαμβακοπαραγωγοί που έχουν βρεθεί να τις κατέχουν, επειδή έτσι αποφάσισε σκοπίμως και αυθαίρετα η κυβέρνηση, δεν ξέρουν ακόμα, παρότι η εκκοκκιστική περίοδος λήγει αύριο, τι ακριβώς θα γίνει με το θέμα αυτό.

Ιδού, λοιπόν, μια ακόμα απόδειξη του «Αργύρειου» ψεύδους: Στην απόδειξη παραλαβής - με ημερομηνία 28/1/2002 - που δημοσιεύουμε σήμερα κι αφορά σε παραγωγό των Τρικάλων, αναγράφεται καθαρά, ως τύπωμα σφραγίδας, ότι πρόκειται για «παρτίδα μη επιλέξιμη»!

Ο Β. Αργύρης και η κυβέρνηση θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» και πως «έχουν γνώση οι φύλακες».

Στην ίδια απόδειξη παραλαβής, που εξέδωσε ιδιωτικό εκκοκκιστήριο των Τρικάλων, δεν καθορίζεται η τιμή του βαμβακιού - ή, μάλλον, ως συμφωνηθείσα τιμή αναφέρεται το μηδέν (0) - που παραδόθηκε και αυτό αποτελεί μια ακόμα... πρωτοτυπία, καθώς ο πωλητής διαθέτει το προϊόν του χωρίς να γνωρίζει πόσο και πότε θα πληρωθεί. Το πουλάει, δηλαδή, «στα κουτουρού» και υπογράφει, μάλιστα, γι' αυτό... χωρίς να γνωρίζει πότε θα αναγνωριστεί ως επιδοτούμενο, αν αναγνωριστεί...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ