Τετάρτη 6 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Η ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Αχαρνών του ΚΚΕ καλεί στην εκδήλωση αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό, που διοργανώνει σήμερα Τετάρτη 6 του Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της, Αχαρνών 297. Θα μιλήσουν ο Ηλίας Λέγγερης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, καθώς και εκπρόσωπος της παλαιστινιακής παροικίας στην Ελλάδα. Στα πλαίσια της εκδήλωσης, θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας, ενώ θα προβληθεί και ταινία με αποκαλυπτικά στιγμιότυπα της ισραηλινής θηριωδίας σε βάρος του παλαιστινιακού λαού.

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σήμερα Τετάρτη, 6/2, στο ξενοδοχείο «Σαμαρά» στη Λαμία. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Τ. Χρονάς, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από τους συμμετέχοντες, ενώ θα παραβρεθεί και ο Γιάννης Ποσοτίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- H Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ καλεί στη συνεστίαση που θα γίνει την Παρασκευή 8 του Φλεβάρη, στις 9.30 μ.μ., στο «Πριν το Χάραμα», με την ευχή για καλή χρονιά και «με την ελπίδα ότι στη χρονιά που διανύουμε θα φέρουμε πιο κοντά την προοπτική του Λαϊκού Μετώπου και της Λαϊκής Εξουσίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ