Παρασκευή 22 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΕΣΚ ΠΑΡΑ-ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ
Κάλεσμα σε αγωνιστική συμμετοχή και ψήφο στις εκλογές του ΠΑΣΠΑ

Αλλαγή ημερομηνίας των εκλογών - Ορίστηκαν για τις 22, 23 και 24 Οκτώβρη

Η «Ενωτική Συνδικαλιστική Κίνηση» (ΕΣΚ) παρα-τετραπληγικών και κινητικά ανάπηρων καλεί σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές του ΠΑΣΠΑ (Πανελλήνιος Σύλλογος Παραπληγικών), που διεξάγονται από σήμερα Παρασκευή 22 μέχρι και την Κυριακή 24 Οκτώβρη στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης (πρώην ΕΙΑΑ, Σπύρου Θεολόγου 1) στο Ιλιον, από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ. Αύριο Σάββατο και την Κυριακή θα διεξαχθούν οι εκλογές για τα παραρτήματα στην Πάτρα, στη Δυτική Ελλάδα και στο Αργος.

«Καταδικάζουμε με την ψήφο μας και με τον αγώνα μας την πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ, των περικοπών, της ιδιωτικοποίησης της Υγείας, της Πρόνοιας, της Ειδικής Αγωγής και της αποκατάστασης, της εμπορευματοποίησης των αναγκών μας. Καταψηφίζουμε τη συμβιβασμένη πλειοψηφία του ΔΣ, που έχει μετατρέψει τον Σύλλογο σε επιχείρηση και βάζουν πλάτη όλα αυτά τα χρόνια στη βάρβαρη αντιλαϊκή - αντιαναπηρική πολιτική. Το Εθνικό Σχέδιο για την Αναπηρία, που τόσο διαφημίζει η κυβέρνηση, είναι ο Καιάδας του 21ου αιώνα με δόλωμα τον κοινωνικό φροντιστή», σημειώνει η ΕΣΚ και διεκδικεί μεταξύ άλλων πολιτική πρόληψης της αναπηρίας, να παρθεί πίσω το Εθνικό Σχέδιο και ουσιαστικά μέτρα προστασίας για τους αναπήρους.

Στον Ενιαίο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής και Νήσων

Σε αρχαιρεσίες προχωρά και ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής και Νήσων, από την Κυριακή 24 Οκτώβρη μέχρι την Τρίτη 2 Νοέμβρη. Κάλπες θα στηθούν στα γραφεία του Συλλόγου, στα Παραρτήματα, στα Ειδικά Σχολεία και στα Ιδρύματα, στα Κέντρα Ειδικής Αγωγής, στα ΚΕΠΑ και στις υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ.

Ο Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα μαζικοποίησης και ενίσχυσής του: «Οργανώνουμε τον αγώνα ενάντια στο Εθνικό Σχέδιο για την Αναπηρία, των περικοπών θεραπειών, επιδομάτων και συντάξεων, που θέλει να πετάξει στον Καιάδα τα ΑμεΑ με την ουσιαστική κατάργηση της Ειδικής Αγωγής, το κλείσιμο των Ειδικών Σχολείων, αλλά και των Ιδρυμάτων. Με τη μαζική συμμετοχή στις εκλογές και με τον αγώνα προστατεύουμε τα παιδιά μας, τους ανθρώπους μας, τις οικογένειές μας».

Οι αρχαιρεσίες πραγματοποιούνται στα γραφεία του Συλλόγου (Χαλκοκονδύλη 37, πλατεία Βάθης, 2ος όροφος) όλες τις μέρες των εκλογών, από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.

Στο Παράρτημα των Δυτικών: Στο στέκι του Παραρτήματος στο Περιστέρι (Σωματείο Συνταξιούχων, Αιμιλίου Βεάκη 36, 2ος όροφος) τις αργίες: Κυριακή 24, Πέμπτη 28, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Οκτώβρη, από τις 10 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ. Τις καθημερινές (μέχρι 2 Νοέμβρη) από τις 5.30 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ