Τρίτη 21 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Τρίτη 21 Δεκέμβρη:

-- Η ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου της ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας καλεί στην παρουσίαση των θέσεων του ΚΚΕ για την Υγεία, στις 7 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πτολεμαΐδας (έναντι υδραγωγείου). Θα μιλήσουν ο Γιώργος Μητσιάκος, αναπληρωτής καθηγητής Παιδιατρικής - Νεογνολογίας ΑΠΘ, ιατρός Β' Νεογνολογικής κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου», μέλος ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, νοσηλευτής Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο», μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στον κινηματογράφο «Studio Art Cinema» στην πλατεία Αμερικής, στις 8 μ.μ., οι ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού και Εμπορίου - Υπηρεσιών πραγματοποιούν προβολή του Ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ για τη Μακρόνησο, «Μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά».

Αύριο, Τετάρτη 22 Δεκέμβρη, στο Μενίδι, κλιμάκιο του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε επαγγελματίες και εμπόρους στις 10 π.μ., με επικεφαλής τον Βασίλη Τοπαλλιανίδη, στέλεχος του ΚΚΕ, δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Αχαρνών. Η περιοδεία θα ξεκινήσει από τα καταστήματα του Κόκκινου Μύλου και θα συνεχιστεί στους εμπορικούς δρόμους του κεντρικού Μενιδίου.

Την Πέμπτη 23 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., στο Ελευθεροχώρι οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ στον δήμο Πέλλας οργανώνουν λαϊκό γλέντι με κρασί και φασολάδα γύρω από τη φωτιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ