Τετάρτη 9 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκέντρωση της ΤΟ Δικαιοσύνης του ΚΚΕ

H Τομεακή Οργάνωση Δικαιοσύνης της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση την Τετάρτη 16 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Wyndham Grand Athens» (Μ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα).

Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης οι Οργανώσεις της ΤΟ Δικαιοσύνης προγραμματίζουν περιοδείες και εξορμήσεις σε δικαστήρια, δικηγορικές εταιρείες και γραφεία. Συγκεκριμένα:

Στην Αθήνα:

-- Σήμερα Τετάρτη στη 1 μ.μ. σε δικηγορικά γραφεία με τον Χάρη Στρατή, στέλεχος της ΤΟ Δικαιοσύνης.

-- Αύριο Πέμπτη στις 10 π.μ. στη δικηγορική εταιρεία «Jure Law Firm» με την Βάγια Γκουνέλα, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Δικαιοσύνης, και στις 2 μ.μ. σε δικηγορικά γραφεία με τον Αλέξανδρο Μίχα, μέλος της ΤΕ Δικαιοσύνης.

-- Την Παρασκευή 11/2 στις 7 μ.μ. στη δικηγορική εταιρεία «Potamitis Vekris» με τον Αλεχάντρο Οικονόμου, στέλεχος της ΤΟ Δικαιοσύνης.

-- Τη Δευτέρα 14/2 στις 9 π.μ. στο Πρωτοδικείο Αθήνας με τον Ανέστη Προυσανίδη, Γραμματέα της ΤΕ Δικαιοσύνης, και την ίδια ώρα στο Ειρηνοδικείο Αθήνας με την Βάγια Γκουνέλα.

Στον Πειραιά:

-- Αύριο Πέμπτη στις 8.30 π.μ. στο Πρωτοδικείο Πειραιά με την Μαρία Χατζηδημητρίου, μέλος της ΤΕ Δικαιοσύνης.

-- Την Παρασκευή 11/2 στις 8.30 π.μ. στη δικηγορική εταιρεία «Σιούφας και Συνεργάτες» με την Μαριάννα Δίπλα, μέλος της ΤΕ Δικαιοσύνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ