Τετάρτη 23 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΑΒΑΛΑ
Μαζική συμμετοχή από τα «Πετρέλαια» και άλλους χώρους δουλειάς

Στην Καβάλα, σε ολοένα και περισσότερους χώρους δουλειάς μεταφέρεται το κάλεσμα συμμετοχής που προετοιμάζουν εργαζόμενοι και σωματεία στο μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, στις 26 Φλεβάρη.

Σε συμμετοχή, μαζί με τα Σωματεία Εργαζομένων από τα «Πετρέλαια Καβάλας» και τη «Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων», καλούν μια σειρά σωματείων.

Σήμερα, Τετάρτη, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Καβάλας θα πραγματοποιήσει περιοδείες σε σούπερ μάρκετ, στη «ΒΙΚΡΕ», στην «Pink Woman». Οι περιοδείες θα συνεχιστούν μέχρι και την τελευταία στιγμή, πριν από την αναχώρηση των λεωφορείων.

Αντίστοιχες περιοδείες πραγματοποιεί και το Σωματείο Επισιτισμού - Τουρισμού Καβάλας - Θάσου, που χτες Τρίτη βρέθηκε στα παραλιακά μαγαζιά του κλάδου, ενώ αύριο Πέμπτη τα μέλη του σωματείου θα περιοδεύσουν στα μαγαζιά του κέντρου της Καβάλας.

Τα σωματεία ενημερώνουν ότι η συγκέντρωση για τα λεωφορεία που θα αναχωρήσουν για Αθήνα θα γίνει την Παρασκευή 25 Φλεβάρη στον Δημοτικό Κήπο, στις 11.30 μ.μ. (πληροφορίες στα τηλέφωνα 6978.199.372 και 6983.269.743, και για τα συνταξιουχικά σωματεία στο 2510.833.848).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ