Τετάρτη 2 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ
Κινητοποιήσεις και δραστηριότητες σε όλη την Ελλάδα

Κινητοποιήσεις, συσκέψεις και εκδηλώσεις πραγματοποιούν Επιτροπές Ειρήνης, σωματεία και φορείς σε όλη τη χώρα απέναντι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της χώρας σε αυτόν.

Το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Θριάσιο» μαζί με την Επιτροπή Ειρήνης Ελευσίνας προχωρούν σήμερα, Τετάρτη, στις 12 μ., σε συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου.

Επίσης, αύριο Πέμπτη, η Επιτροπή Ειρήνης Ελευσίνας και Σωματεία και φορείς του Θριασίου προχωρούν σε συγκέντρωση στις 6 μ.μ. στην Ηρ. Πολυτεχνείου και Νικολαΐδου και πορεία προς το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο.

Σε σύσκεψη για συντονισμό της δράσης καλεί σήμερα, Τετάρτη, στις 6 μ.μ., στον 1ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Αλεξανδρούπολης, η Επιτροπή Αγώνα Ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία και τη Βάση στην Αλεξανδρούπολη.

Στα Χανιά, κινητοποίηση πραγματοποιούν αύριο, Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων, ο Σύλλογος Γυναικών της ΟΓΕ και εργατικά σωματεία της περιοχής.

Στα Τρίκαλα, αύριο Πέμπτη, σύσκεψη με θέμα «Εισβολή στην Ουκρανία. Οχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς», διοργανώνει στις 7 μ.μ. στο art cafe «SOUITA» η Επιτροπή Ειρήνης (μέλος της ΕΕΔΥΕ).

Η Επιτροπή Ειρήνης Καβάλας καλεί σε συλλαλητήριο όλους τους φορείς, τα σωματεία της περιοχής την Παρασκευή 4 Μάρτη, στις 6 μ.μ. στην πλατεία Καπνεργάτη.

Στη Θεσσαλονίκη εκδήλωση μνήμης, τιμής και αγώνα για τον Νίκο Νικηφορίδη οργανώνει η ΕΔΥΕΘ την Κυριακή 6 Μάρτη, στις 11 π.μ., στο Πάρκο Ειρήνης, στις Συκιές, με τη συμπλήρωση 71 χρόνων από την εκτέλεσή του, από το μισαλλόδοξο μετεμφυλιακό κράτος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ