Πέμπτη 31 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πλούσια δράση ενάντια στον πόλεμο και την ελληνική εμπλοκή

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στην Πέρδικα, η ΤΕ Θεσπρωτίας του ΚΚΕ οργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση στις 7.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο, με ομιλητή τον Δώρη Δήμα, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Ηγουμενίτσας.

-- Στη Σιάτιστα, στις 7 μ.μ., οι Κομματικές Οργανώσεις της περιοχής οργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση, στο Πνευματικό Κέντρο, με ομιλητή τον Νίκο Χριστάνη, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στη Φλώρινα, στις 7 μ.μ., η ΤΕ Φλώρινας του ΚΚΕ οργανώνει συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία (κανόνια) με ομιλητή τον Γιάννη Κανάτσιο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στην Πτολεμαΐδα, στις 7 μ.μ., η ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου οργανώνει συγκέντρωση - πικετοφορία στην κεντρική πλατεία.

-- Σε σύσκεψη με δικηγόρους στις 4.30 μ.μ., στο καφέ «The barrister» (Φράγκων 3), θα μιλήσει η Αθανασία Χατζή, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Αύριο, Παρασκευή 1/4

-- Στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας, θα γίνει αντιπολεμική συναυλία από τις Οργανώσεις Αχαΐας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Θα μιλήσει ο Σωτήρης Παρίσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου, θα γίνει συγκέντρωση με ομιλητή τον Χρήστο Δάβουλο, μέλος του ΤΓ της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., θα γίνει συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου της Ηγουμενίτσας, με ομιλητή τον Νεκτάριο Τριάντη, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ.

-- Στις 10 π.μ., σύσκεψη με εργαζόμενους του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης.

-- Σε σύσκεψη των ΚΟΒ Α' και Β' - Γ' Διαμερίσματος δήμου Θεσσαλονίκης, στις 6.30 μ.μ., στον 1ο όροφο του ΕΚ Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Λιβαδειάς του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ και επικεφαλής του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 2/4:

-- Στο Αλιβέρι στις 7μ.μ σύσκεψη - συζήτηση στην αίθουσα Εργατικού Κέντρου Αλιβερίου. Ομιλητής ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας.

-- Στη Θήβα, στις 11π.μ. συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία. Ομιλητής ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ