Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
48ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Ξεχωριστή η παρουσία του «Ριζοσπάστη»

Ξεχωριστή είναι η παρουσία του «Ριζοσπάστη» και φέτος, με την εφημερίδα να συντροφεύει τις συζητήσεις για τις εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ στα πηγαδάκια, που σχηματίζονται από νέους και εργαζόμενους σε όλα τα στέκια του 48ου Φεστιβάλ. Η πλούσια αρθρογραφία του, άλλωστε, δίνει από μόνη της έναυσμα για τη συζήτηση των μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με τους επισκέπτες του Φεστιβάλ.

Απ΄ άκρη σ΄ άκρη του πάρκου, υπάρχουν συνεργεία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ τα οποία με τον «Ριζοσπάστη» στο χέρι υποδέχονται όσους καταφθάνουν.

Επίσης, διακινούν στους επισκέπτες τις ανακοινώσεις του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για το διάγγελμα Πούτιν και την κλιμάκωση του πολέμου και για τις εξαγγελίες των κομμάτων στην πρόσφατη ΔΕΘ.

Από κοντά και ο «Οδηγητής» όπου οι δυνάμεις της ΚΝΕ μεριμνούν, να φτάσει σε κάθε νέο και νέα αλλά και τους μεγαλύτερους που θα βρεθούν στις εκδηλώσεις, αναδεικνύοντας αυτό που αναγράφει και ένα από τα μεγάλα ταμπλό στην Κεντρική Σκηνή, «σε κάθε τεύχος κρατάς τη δύναμή σου - σε κάθε φύλλο διαβάζεις τη φωνή σου».

Ταυτόχρονα, ο «Ριζοσπάστης», ο «Οδηγητής» αλλά και η ΚΟΜΕΠ έχουν τα δικά τους περίπτερα στα οποία υπάρχει μεγάλη κίνηση και όπου με θέρμη ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι εγγραφές νέων συνδρομητών και οι ανανεώσεις συνοδευόμενες από ξεχωριστές προσφορές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ