Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
48ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ
Με τη δύναμη της φαντασίας και του ονείρου!

«Με τη δύναμη της φαντασίας και του ονείρου παίζουμε, τραγουδάμε, αλλάζουμε τον κόσμο!». Με αυτά τα λόγια υποδέχεται και φέτος ο Παιδότοπος του Φεστιβάλ τις νηπιακές ηλικίες και τα παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού.

Ηδη από την πρώτη μέρα ο χώρος κατακλύστηκε από όμορφες μουσικές, πλατιά χαμόγελα και περισσή διάθεση.

Μια σειρά από διασκεδαστικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι, τη μουσική, τη ζωγραφική, τη χειροτεχνία, τον χορό έχουν αγκαλιαστεί με ενθουσιασμό από τους μικρούς φίλους του Φεστιβάλ, οι οποίοι θα μπορούν να συμμετέχουν σε αυτές όλο το τριήμερο.

Ο μάγος Τρίσταν, πιστός στο ραντεβού του και φέτος με τα παιδιά, εντυπωσίασε με τα ταχυδακτυλουργικά του μικρούς και μεγάλους, σε μια παράσταση που κέντρισε το ενδιαφέρον και έλαβε ζεστό χειροκρότημα. Τα παιδιά βοηθώντας τον Τρίσταν στα κόλπα του, μυήθηκαν στην υπέροχη τέχνη της «μαγείας».

Ξεχωριστή στιγμή της μέρας ήταν η ομαδική καλλιτεχνική σύνθεση για την ειρήνη και έναν κόσμο χωρίς αδικία, όπου τα παιδιά στόλισαν το περίπτερο του Παιδότοπου με ζωγραφιές και συνθήματα για έναν κόσμο στον οποίο το χαμόγελο των παιδιών δεν θα συννεφιάζει από τον πόλεμο και την αδικία.

Η μέρα έκλεισε όμορφα με τις περιπέτειες ενός μικρού παντζαριού και των φίλων του, από το κουκλοθέατρο της Ιρίνα Μπόικο. Στη μοναδική διαδραστική παράσταση οι μικροί μας φίλοι ανέβηκαν στο σανίδι με τις στολές τους και έγιναν κυριολεκτικά πρωταγωνιστές!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ