Παρασκευή 24 Μάρτη 2023 - Κυριακή 26 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Συγκεντρώσεις και συσκέψεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Παρασκευή 24 Μάρτη

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Βριλησσίων στην πρώην ΤΥΠΕΤ, με ομιλητή τον Λουκά Αναστασόπουλο, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Εβρου στην Ορεστιάδα, στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα», με ομιλητή τον Σάββα Δευτεραίο, υποψήφιο βουλευτή Εβρου. Θα χαιρετίσει ο Τριαντάφυλλος Φωτιάδης, αντιπλοίαρχος ΠΝ ε.α. και επίσης υποψήφιος βουλευτής Εβρου.

-- Στις 6.30 μ.μ. οι Οργανώσεις στα Πανεπιστήμια της Αττικής με διοικητικούς υπαλλήλους των πανεπιστημίων, στο βιβλιοπωλείο - cafe της «Σύγχρονης Εποχής». Θα μιλήσει η Βέτα Πανουτσάκου, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΑΔΕΔΥ και υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Α' Αθήνας.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟ Μεσαράς στο καφενείο «Αγορά», με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο.

Κυριακή 26 Μάρτη

-- Στις 11 π.μ. η ΚΟ Βόρειων Χωριών Αττικής στην πλατεία Ειρήνης στον Βαρνάβα, με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ. Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής Βαγγέλης Χριστοφόρου.

-- Στις 12 μ. η ΚΟ Μαλεβιζίου στην καφετέρια «Ετι και έτι» στο Γάζι, με ομιλητή τον Δημόκριτο Σαλούστρο, μέλος της ΤΕ Ηρακλείου και υποψήφιο βουλευτή.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Ελληνικού στην πλατεία Σουρμένων. θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Μπάμπης Καλτσίδης, παγκόσμιος πρωταθλητής και ομοσπονδιακός προπονητής πάλης, η Βίκυ Μανιάτη, προπονήτρια στίβου, ειδική γραμματέας του Συνδέσμου Προπονητών Κλασικού Αθλητισμού (ΣΕΠΚΑ), υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Α' Αθήνας, και ο Σπύρος Τζόκας, πανεπιστημιακός και συγγραφέας, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα Αθήνας.

-- Στις 6.30 μ.μ. οι Οργανώσεις Εδεσσας πραγματοποιούν συναυλία καταδίκης του εγκλήματος στα Τέμπη, στους Μικρούς Καταρράκτες. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Ελένη Παπαδοπούλου, υποψήφια βουλευτής Πέλλας με το ΚΚΕ.

Δευτέρα 27 Μάρτη

-- Στις 2 μ.μ. οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα Πανεπιστήμια της Αττικής στο Μαθηματικό ΕΚΠΑ, στις 2 μ.μ. στο αμφιθέατρο 21. Θα μιλήσει η Ιουλία Χρονοπούλου, Γραμματέας της ΤΕ Πανεπιστημίων - Ερευνας Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Ηρακλείου στο ΚΑΠΗ Μασταμπά, με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, και την ίδια ώρα στην αίθουσα της Παλιάς Λαχαναγοράς, με ομιλητή τον Γιάννη Γωνιανάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης και υποψήφιο βουλευτή.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Επισιτισμού - Τουρισμού Ηρακλείου στο καφενείο «Ντόκος», με ομιλητή τον Βαγγέλη Σοφίου, μέλος της ΕΠ Κρήτης και υποψήφιο βουλευτή.

Τρίτη 28 Μάρτη

-- Στις 7 μ.μ. η ΤΕ Λάρισας στο 4ο Δημοτικό Σχολείο, με θέμα «Στις ράγες του κέρδους η ίδια ιστορία, με το ΚΚΕ να αλλάξουμε πορεία». Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ