Πέμπτη 6 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις και συσκέψεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Μεταμόρφωσης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης (Κοραή 9) με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την αντισεισμική θωράκιση των σχολείων». Θα μιλήσουν η Ντιάνα Λιάκου, υποψήφια βουλευτής στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, και η Εύη Γεωργιάδου, μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Παιονίας Κιλκίς στο Δημοτικό Κέντρο Πολιτισμού και Πληροφόρησης Πολυκάστρου (Πολιτιστικό Κέντρο). Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Ρία Αλτιπαρμακίδου και Ηλίας Σμυδάκης.

-- Στις 7 μ.μ. ο Χρήστος Πατούχας, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη στο «Στέκι της Αρόης», στην Πάτρα.

-- Στις 7 μ.μ. στην πλατεία Ομήρων Γερμανίας στην Καλαμάτα. Θα μιλήσει ο Γιάννης Γαλανόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Ν. Ιωνίας καλούν σε εκδήλωση στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας με θέμα «Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αθλητικοί Σύλλογοι της Ν. Ιωνίας. Οι θέσεις του ΚΚΕ για τον αθλητισμό». Θα μιλήσουν ο Γιώργος Πομάσκι, ομοσπονδιακός προπονητής στίβου, υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, και ο Πέτρος Αλέπης, υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα Αθηνών και υποψήφιος δήμαρχος Ν. Ιωνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 7.30 μ.μ. ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη στο εστιατόριο «Περιβόλα» στην Πάτρα.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας του ΚΚΕ Δημήτρης Μαρμούτας και Χριστίνα Παναγογιαννοπούλου θα μιλήσουν σε σύσκεψη στο Σαραβάλι Πατρών στο καφενείο «Κατά Μάρκων».

-- Στις 8 μ.μ. ο Μιχάλης Νταβλούρος, Γραμματέας της ΤΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Λιθακιάς.

-- Στις 8 μ.μ. οι ΚΟΒ Ευδήλου και Φραντάτου Ικαρίας στον Κάμπο (καφενείο του Πασχαλιά) με ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ για τον νομό Σάμου, Λεωνίδα Βαρδαρό.

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Φαλάνης Λάρισας για τις θέσεις του ΚΚΕ για τη σχολική στέγη, στο Πνευματικό Κέντρο Φαλάνης. Θα μιλήσουν οι: Γιάννης Παναγιώτου, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ, και Περικλής Καζαντζίδης, υποψήφιος βουλευτής ν. Λάρισας.

Αύριο, Παρασκευή

-- Στις 7 μ.μ. η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας με υγειονομικούς στο καφέ «Corner» στην πλατεία Ειρήνης στο Αγρίνιο. Θα μιλήσει ο Μάκης Αραβανής, υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος στον νομό.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Τσαριτσάνης στο καφέ του Δημήτρη Παπαδήμου, με ομιλητή τον Ρίζο Μαρούδα, υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ