Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και περιοδείες υποψηφίων

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 10.30 π.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Τομπουλίδης, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Λαϊκή Αγορά Παναγίας Φανερωμένης και Γκράτσιου, και στις 6.30 μ.μ. στα εμπορικά καταστήματα της Χαριλάου.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο δημαρχείο Παπάγου θα μιλήσουν ο Αντώνης Ρεκλείτης, υποψήφιος δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού, και ο Θανάσης Τζίμας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βόρειου Τομέα.

-- Στις 8 μ.μ. στο Καματερό, στην παιδική χαρά στην οδό Ερμουπόλεως, θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος, Θοδωρής Σκολαρίκος. Θα προηγηθεί περιοδεία στις γειτονιές του Αγίου Τρύφωνα και της Θεοτόκου.

Αύριο, Παρασκευή

-- Στις 6.30 μ.μ. στου Ζωγράφου, στην πλατεία οδού Χρυσανθέμων (πίσω είσοδος πρώην ΙΒΣΑ). Θα μιλήσει ο Ανδρέας Καραβίδας, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Ιλιον, στην πλατεία Αγίου Νικολάου (Δημοτικά Ιατρεία), με ομιλητή τον Νίκο Σταματόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο της Καντάνου θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Καντάνου - Σελίνου.

-- Στις 8 μ.μ. η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αγίων Αναργύρων - Καματερού καλεί σε συγκέντρωση στο εκλογικό περίπτερο στην πλατεία στο Γεροβουνό (Κωστή Παλαμά και Νικηταρά). Θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ