Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι

Εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Νέας Προποντίδας και στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής, μέσα σε κλίμα μαχητικής αισιοδοξίας.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Θοδωρής Βλάχος, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Χαλκιδικής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην ΠΕ Χαλκιδικής, ο Δημήτρης Ζαχαριάδης, επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος Νέας Προποντίδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και ο Νίκος Παπαλάγκας, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Προποντίδας.

Ο Θοδωρής Βλάχος αναφέρθηκε στην ανάγκη να δυναμώσει η «Λαϊκή Συσπείρωση» ώστε να ενισχυθεί ο διεκδικητικός αγώνας για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών, για έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης και αντιπυρικής προστασίας, σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές Παιδείας, Υγείας κ.λπ.

Ο Νίκος Παπαλάγκας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο συνδυασμός της «Λαϊκής Συσπείρωσης» αποτελεί αγκάθι για όλους αυτούς που χρόνια τώρα συντάσσονται με την πολιτική που λογαριάζει ως κόστος τις λαϊκές ανάγκες και τις θυσιάζει στον βωμό της κερδοφορίας των λίγων. Γι' αυτό, μέχρι και πριν λίγες μέρες και ενώ είχε ανακοινωθεί η κάθοδος του ψηφοδελτίου στις εκλογές, διέδιδαν ότι δήθεν αποσύρθηκε, και άλλες λασπολογίες.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην ΠΕ Χαλκιδικής είναι οι εξής:

Μαρία Αδαμίδου, ξενοδοχοϋπάλληλος, μέλος του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης - Πιερίας - Χαλκιδικής.

Θοδωρής Βλάχος, εργαζόμενος σε εργοστάσιο αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής.

Χαράλαμπος Μαυρομάτης, συνταξιούχος αγρότης.

Νίκος Τζανετής, μηχανικός μεταλλείων, γραμματέας του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Μεταλλείων - Λατομείων Βόρειας Ελλάδας.

Γιώργος Τσακίρογλου, αγρότης.

Τίνα Φέρτη, πολιτικός μηχανικός, ιδιωτική υπάλληλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ