Παρασκευή 22 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
49ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Σημείο συνάντησης για τους φαντάρους το Φεστιβάλ

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η ΚΝΕ ανανεώνει το ραντεβού της με τους νέους στρατευμένους σε ένα ξεχωριστό Στέκι που στήνεται στον χώρο του Φεστιβάλ.

Πολλοί είναι οι φαντάροι που από την πρώτη μέρα επέλεξαν να περάσουν την άδεια ή την έξοδό τους διασκεδάζοντας στο Πάρκο Τρίτση. Παρέες - παρέες φτάνουν στον χώρο και κάνοντας πρώτα την απαραίτητη στάση τους από το Στέκι και το κιόσκι του «alt.gr», για να προμηθευτούν ένα διαφορετικό «Φύλλο Πορείας» και άλλες εκδόσεις του Κόμματος για τα Σώματα Ασφαλείας.

Στα τραπεζάκια φτιάχνονται πηγαδάκια, γνωρίζονται οι «νέοι» με τους «παλιούς», λέγονται οι πρώτες ιστορίες. Αστεία και ευτράπελα... Η πρώτη αναφορά, η πρώτη επιστολή στο «alt.gr», η πρώτη φορά που βγήκε φαντάρος να δηλώσει την αντίθεσή του στη μετατροπή της χώρας σε ΝΑΤΟικό ορμητήριο. Αναμνήσεις και συμβουλές που δίνουν τη θέση τους σε απαραίτητες στιγμές χαλάρωσης.

Στον χώρο του Στεκιού Νέων Στρατευμένων λειτουργεί έκθεση με το πλήθος των παρεμβάσεων του ΚΚΕ εντός και εκτός Βουλής για τις συνθήκες διαβίωσης των φαντάρων, όπως και έκθεση με τις παρεμβάσεις του ΚΚΕ συνολικά για τα Σώματα Ασφάλειας και τα αιτήματά τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ