Τρίτη 30 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Ενημέρωση» κατά παραγγελία

Τα διάφορα σενάρια περί «κεντροαριστεράς» ποτέ δε βρήκαν σύμφωνο το ΚΚΕ. Ισα ίσα, τα κατάγγειλε από την πρώτη στιγμή ως επιχείρηση αναπαλαίωσης των αντιλαϊκών πολιτικών, νεκρανάστασης και καλλιέργειας ψεύτικων και τεχνητών διλημμάτων κλπ., κλπ. Το ίδιο κατηγορηματικά αντίθετη ήταν και είναι η στάση του ΚΚΕ απέναντι και στα δήθεν «αριστερά ανοίγματα» της ηγεσίας της ΝΔ, αποκαλύπτοντας την αντιλαϊκή πολιτική της και την ουσιαστική σύμπλευσή της με την κυβέρνηση.

Ολ' αυτά, όμως, θεωρούνται... ψιλά γράμματα για τα «Νέα» και τον Γ. Χρ. Παπαχρήστο. Ετσι, στο χτεσινό φύλλο της εφημερίδας υπάρχει ρεπορτάζ του προαναφερόμενου - αναμάσηση πληροφοριών «από κυβερνητικές πηγές», όπως ομολογεί ο ίδιος - σύμφωνα με το οποίο «η κυβέρνηση θεωρεί ότι έχουν σχεδόν εκμηδενιστεί οι πιθανότητες για επίσημη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με κόμματα της Αριστεράς», αφού, «είναι βέβαιη (η κυβέρνηση) ότι η συνεργασία ΝΔ και δυνάμεων της Αριστεράς έχει συμφωνηθεί και θα λειτουργήσει στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές».

Προφανώς, έχουμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα «ενημέρωσης» κατά παραγγελία. Από τα «επικοινωνιακά επιτελεία» του Μαξίμου, κατευθείαν στην... κατανάλωση που λένε...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ