Τρίτη 30 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τι πρέπει να κάνουμε

Αμεσα θα πρέπει όλοι να πάμε στο δήμο όπου είμαστε γραμμένοι στα δημοτολόγια, εκεί, δηλαδή, που έχουμε την οικογενειακή μας μερίδα και να διαπιστώσουμε εάν έχουν καταχωρισθεί τα στοιχεία μας στους εκλογικούς καταλόγους. Αλλος τρόπος για να το μάθουμε είναι να πάρουμε το τηλέφωνο 1464. Η σχετική προθεσμία για να διορθώσουμε όποιο λάθος λήγει στις 30 Ιουνίου.

Επίσης την ημερομηνία αυτή λήγει και η προθεσμία μεταδημότευσης, για την οποία απαραίτητη προϋπόθεση είναι η διαμονή στο δήμο τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια. Οσοι επιθυμούν κάτι τέτοιο, θα πρέπει να συμπληρώσουν σχετική αίτηση στο δήμο, όπου επιθυμούν να μεταδημοτεύσουν με τα εξής δικαιολογητικά: Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αν πρόκειται για οικογένεια) ή γέννησης (αν πρόκειται για μεμονωμένο άτομο), το οποίο θα λάβουν από το δήμο όπου είναι γραμμένοι. Ληξιαρχική πράξη γάμου και γέννησης ανηλίκων (για οικογένεια) ή ληξιαρχική πράξη γέννησης (για άτομο). Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας (αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ, ΟΤΕ ή ΕΥΔΑΠ). Αντίγραφα των φορολογικών δηλώσεων των τελευταίων δύο ετών. Μαζί σας θα πρέπει να έχετε την ταυτότητά σας.

Μπορείτε, επίσης, να απευθυνθείτε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, στη συμβολή των οδών Οθωνος και Αμαλίας, στο Σύνταγμα, προσκομίζοντας απλά την ταυτότητά σας και αντίγραφα βεβαίωσης μόνιμης κατοικίας και φορολογικών δηλώσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ