Τρίτη 30 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
«Διαπραγματευτικές» κινήσεις

Να ανεβάσει την αξία των μετοχών του ενόψει της μελλοντικής συνεργασίας του με ένα εκ των «δύο μονομάχων» επιχειρεί ο Δ. Αβραμόπουλος, προσπαθώντας να πείσει ότι δεν είναι «δεδομένος» για κανέναν.

Στο πλαίσιο αυτό, διέψευσε χτες ότι θα επιστρέψει στη ΝΔ, ενώ την ίδια στιγμή αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με ένα ΠΑΣΟΚ υπό τον Γ. Παπανδρέου! «Το ΚΕΠ είναι μία νέα, αυτόνομη πολιτική πρόταση, με αυτόνομη πορεία και στρατηγικό στόχο στις επόμενες βουλευτικές εκλογές», δήλωσε χτες όταν ρωτήθηκε αν αληθεύουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ του ιδίου και του κ. Καραμανλή για επιστροφή στη ΝΔ. Την ίδια στιγμή ωστόσο, έσπευσε να αφαιρέσει από το δρόμο της επιστροφής το «αγκάθι» του γεύματος με τον Κ. Καραμανλή στο εστιατόριο «Διόνυσος» πριν από τις εκλογές του 2000. «Περισσότερο το θέμα εκείνο διογκώθηκε από την παραφιλολογία παρά από κάτι το ουσιαστικό», ανέφερε και πρόσθεσε: «Τόσο τον κ. Καραμανλή όσο και τους άλλους πολιτικούς και τους εκτιμώ και τους σέβομαι. Ποτέ δεν έγινε καμία συνεννόηση ή συμφωνία».

Εξάλλου, σε συνέντευξή του στη «Βραδυνή» ο Δ. Αβραμόπουλος είχε αναφέρει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «προσπαθεί για κάτι καινούριο», αλλά πρόσθεσε ότι δεν έχει πειστική εναλλακτική πρόταση. Ταυτόχρονα, εκφράζει την εκτίμησή του στον υπουργό Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου, θεωρώντας ότι είναι από τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να ανασυνθέσουν την ελληνική πολιτική ζωή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ