Σάββατο 8 Ιούνη 2024 - Κυριακή 9 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Με το μόνο κόμμα που στηρίζει και στέκεται δίπλα στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων

Χαράλαμπος Θεοδοσόπουλος, σμήναρχος ε.α, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Απόστρατων Στρατιωτικών (ΠΟΜΑΣ)

Ο ελληνικός λαός και ιδιαίτερα οι συνταξιούχοι πλήττονται από το κύμα ακρίβειας στην αγορά τροφίμων, ενοικίων και ειδών πρώτης ανάγκης. Η χαρακτηριστική προεκλογική φράση περί μη ύπαρξης λεφτόδεντρων κυριαρχεί. Οι ίδιοι, κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, γνωρίζουν ότι αυτά βρίσκονται πάντα στις βάρβαρες πολιτικές αστικών κυβερνήσεων. Θα τα πάρουν από τον ελληνικό λαό. Πώς;

Από την ακρίβεια που καλπάζει, από την αύξηση των έμμεσων και άμεσων φόρων, από τη διατήρηση των ειδικών φόρων, από τη φοροαπαλλαγή, τη φοροελάφρυνση και τη φοροασυλία του κεφαλαίου, από την εμπορευματοποίηση του νερού και της ηλεκτρικής ενέργειας, από την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας Παιδείας και Υγείας, από την κλοπή των πραγματικών μισθών και συντάξεων που οφείλονται στους εργαζόμενους και συνταξιούχους. Και αυτά δεν επιστρέφονται ανταποδοτικά στους Ελληνες πολίτες, όπως θα έπρεπε, για την Παιδεία, τη δημόσια Υγεία και την κατασκευή έργων δημόσιου ενδιαφέροντος. Αλλά καταλήγουν σε υπέρογκους πολεμικούς εξοπλισμούς της ελληνικής κυβέρνησης για τις ανάγκες των ΕΕ - ΝΑΤΟ.

Για να ακουστεί λοιπόν η θέληση του ελληνικού λαού, που δεν θέλει να συμμετέχει η χώρα μας στα βρώμικα σχέδια των Ηνωμένων Πολιτειών, του ΝΑΤΟ, της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Για να ακουστεί δυνατά το ΟΧΙ στην κυβέρνηση της ΝΔ, που σε συμφωνία με τα άλλα αστικά κόμματα έχει στείλει στην Ουκρανία μέχρι σήμερα πολεμικό υλικό αξίας πάνω από 200 εκατ. ευρώ, μια μοίρα «Patriot» στη Σαουδική Αραβία, αποδυναμώνοντας κυρίως την άμυνα των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, και τη φρεγάτα «Υδρα» να συμμετέχει στην επιχείρηση «Ασπίδες» στην Ερυθρά Θάλασσα.

Για να ακουστεί δυνατά το ΟΧΙ στην ελληνική εμπλοκή με την υποστήριξη της κυβέρνησης Νετανιάχου.

Για να ακουστεί δυνατά ότι ο λαός της Παλαιστίνης μάς έχει δίπλα του και στις 9 Ιούνη παίρνουμε απόφαση αντιπολεμική.

Συνάδελφοι, στις εκλογές στις 9 Ιούνη συμπορευόμαστε με το ΚΚΕ, γιατί είναι το μόνο κόμμα που στηρίζει και στέκεται δίπλα στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και είναι αντίθετο σε αποστολές του εκτός της χώρας, που εξυπηρετούν ιμπεριαλιστικά συμφέροντα.

Και όπως είπε ο Γραμματέας του Κόμματος, Δ. Κουτσούμπας, ο λαός να κάνει αυτό που σκέφτεται, να πάει στην κάλπη και να ψηφίσει ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ