Σάββατο 8 Ιούνη 2024 - Κυριακή 9 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Την Κυριακή με το χέρι στην καρδιά ΚΚΕ ξανά

Δημήτρης Κατσιμάνης, ηθοποιός, συγγραφέας, μέλος του ΣΕΗ

Την Κυριακή θα πούμε όχι στην καπιταλιστική βαρβαρότητα. Για τον πολιτισμό και τον Ανθρωπο, ΚΚΕ. Γιατί μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό. Η φωνή του ΚΚΕ δεν είναι ίδια με αυτή της ΕΕ και των μονοπωλίων. Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων. Στις 9 Ιούνη να βγει το ΚΚΕ πιο δυνατό, για να χαμογελάσει ο λαός, να πάρει δύναμη και κουράγιο. Ας κάνουμε αυτό που σκεφτόμαστε να κάνουμε. Καμία απουσία - λιποταξία από τους αγώνες για τη ζωή μας.

Η απάντηση στην ΕΕ του πολέμου είναι ΚΚΕ. Για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση, ΚΚΕ πιο δυνατό. Να τους αμφισβητήσουμε, με στήριγμά μας το ΚΚΕ. Παλεύουμε για τη ζωή μας και τον πολιτισμό. Οχι στη βαρβαρότητα και στον σκοταδισμό. Με τα μάτια στο μέλλον, το οποίο ονομάζεται ΚΚΕ και έχει χρώμα κόκκινο, ας βάψουμε τη ζωή μας και τη σκέψη μας. Να μην υπάρξει κανείς που να έχει στη σκέψη του να ψηφίσει ΚΚΕ και δεν θα το κάνει. Για να τιμωρήσουμε αυτούς που μας κλέβουν τη ζωή και τα όνειρά μας.

Γιατί το ΚΚΕ είναι το αντίπαλο δέος στη στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ενωσης, η οποία εκπροσωπεί τα συμφέροντα των μονοπωλίων. Η ΕΕ είναι μια συμμορία λύκων, που υποβαθμίζει τη ζωή μας και τα πτυχία μας. Μόνο το ΚΚΕ μπορεί και θέλει να μας προστατεύσει από αυτήν την αγέλη - συμμορία των λύκων.

Γι' αυτό, την Κυριακή δαγκωτό ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ