Σάββατο 8 Ιούνη 2024 - Κυριακή 9 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Δυνατό ΚΚΕ στην κάλπη και στους αγώνες της επόμενης μέρας!

Ασημίνα Ξηροτύρη - Αικατερινάρη, Dr πολιτικός μηχανικός, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ, πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης

Ευρωεκλογές την Κυριακή και η παγκόσμια κοινότητα:

Μένει άφωνη σε πολέμους μέχρις εσχάτων και αφανισμό των αμάχων μέχρι γενοκτονίας.

Ανίσχυρη σε έναν ανελέητο ανταγωνισμό των μεγάλων δυνάμεων, των πολυεθνικών και των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων.

Χαμένη στον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή, με την προσπάθεια για «πράσινη μετάβαση» να κινδυνεύει να εξελιχθεί σε μια μεγάλη μπίζνα των ισχυρών!!!

Και η Ευρώπη; Διαρκώς μεταλλάσσεται από την «Ευρώπη των λαών» της, της «κοινωνικής συνοχής» και της «περιβαλλοντικής προστασίας» σε μία Ευρώπη των λόμπι και του νεοφιλελεύθερου ανταγωνισμού, της ιδιωτικοποίησης των κοινωνικών αγαθών και, το χειρότερο, με την πλήρη υποταγή της στο ΝΑΤΟ, σε σύμμαχο του Νετανιάχου στο ξεκλήρισμα του Παλαιστινιακού λαού και έμπορο όπλων στην Ουκρανία!

Εξαρτημένη πλήρως ενεργειακά από το φυσικό και υγροποιημένο αέριο και τις πολυεθνικές με το χρηματιστήριο της Ενέργειας αναζητά εις μάτην την «πράσινη μετάβαση»!

Με προβληματικούς και αδύναμους ηγέτες κινδυνεύει από τον νεοφασισμό, τη συρρίκνωση και την περιθωριοποίηση.

Και τα βάρη αυτής της κατάστασης, αυτής της πολιτικής βαραίνουν όλο και πιο πολύ τους αδύναμους αλλά και τα μεσαία στρώματα, την εργατική τάξη, τους μισθωτούς και τους απασχολούμενους!

Αύριο, πηγαίνοντας προς την κάλπη ο ελληνικός λαός, ζητά απαντήσεις σε κόμματα που στηρίζουν ή παλινδρομούν στις ίδιες πολιτικές και περί άλλα ανταγωνίζονται!

Γι' αυτό και θα στηρίξει και ενισχύσει με αποφασιστικότητα, τόλμη και αισιοδοξία ένα πιο δυνατό ΚΚΕ τόσο στην κάλπη όσο και στους αγώνες που έρχονται την επόμενη μέρα!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ