Σάββατο 8 Ιούνη 2024 - Κυριακή 9 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Η ΕΕ ντύθηκε στο χακί

Γιάννης Αρέστης, πρώην στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής της ΛΑΕ

RIZOSPASTIS

Στις 9 του Ιούνη, ο λαός της χώρας μας, όπως όλοι οι λαοί της ΕΕ καλούνται να ψηφίσουν για την ανάδειξη του λεγόμενου Ευρωκοινοβουλίου.

Μια ακόμα απάτη των αστικών τάξεων της ΕΕ, σε βάρος των εργαζόμενων τάξεων και των λαών της ΕΕ, μιας ψευδεπίγραφης δημοκρατίας.

Το πραγματικό ερώτημα αυτών των εκλογών, κατά τη γνώμη μου, είναι ποια διέξοδο έχουν ανάγκη οι λαοί της Ευρώπης από την παρατεταμένη και όλο και πιο βαθύτερη κρίση των οικονομιών και κατ' επέκταση όλων των πλευρών της κοινωνικής, πολιτικής, ηθικής και πολιτιστικής ζωής των λαών της ΕΕ.

Είναι φανερό πως έχει συγκεντρωθεί ήδη ένας ορισμένος αριθμός άλυτων, εντός του συστήματος, προβλημάτων, αντιθέσεων και αδιεξόδων τα οποία κάνουν την κατάσταση επικίνδυνη για την ίδια τη ζωή των λαών και των εργαζομένων της Ευρώπης και του κόσμου.

Η ΕΕ, οι ιθύνουσες πολιτικές ελίτ, οι ΝΑΤΟικοί στρατηγοί έχουν ντυθεί πάλι την φαιοπράσινη στολή του πολέμου και του ναζισμού φέρνοντας την απειλή του πολέμου όλο και πιο κοντά.

Αναπτύσσουν όπλα και στρατεύματα, εξοπλίζονται εκτινάσσοντας τις πολεμικές δαπάνες, σε επίπεδα πολεμικής οικονομίας.

Ολα αυτά σε βάρος όχι μόνο πια του βιοτικού επιπέδου των λαών αλλά της ίδιας της ζωής τους.

Απέναντι σε αυτές τις πολιτικές οι εργαζόμενοι και ο λαός της χώρας μας πρέπει να αντιταχθούν με όλες τους τις δυνάμεις.

Απέναντι στις ενωμένες αστικές τάξεις πρέπει να αντιτάξουμε την ενότητα των εργαζομένων.

Να δημιουργήσουμε, με κορμό το ΚΚΕ, τον αντίπαλο πόλο, μέτωπο, που θα αντιπαρατίθεται σε όλη τη γραμμή με τις κυρίαρχες πολιτικές.

Εναν πόλο αγώνα, έναν πόλο κοινωνικής αλληλεγγύης που θα αντιπαρατάξει τη δική του διέξοδο υπέρ του κόσμου της εργασίας, της ειρήνης, της Ευρώπης της αδελφότητας των λαών και της ισοτιμίας των χωρών.

Μια σοσιαλιστική Ευρώπη.

Στηρίζουμε, ψηφίζουμε, ενισχύουμε στις εκλογές στις 9 του Ιούνη, με την ψήφο μας στο ΚΚΕ, τη δική μας δύναμη.

Να δώσουμε δύναμη στην ελπίδα για να μπορούμε να ελπίζουμε στη δύναμή μας. Να κάνουμε το βήμα κάνοντας το καθήκον μας.

Ψήφο στο ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ