Σάββατο 8 Ιούνη 2024 - Κυριακή 9 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Ψήφος στο ΚΚΕ για να δυναμώσουν οι αγώνες μας

Κατερίνα Μαργαρίτη, σκηνογράφος/ενδυματολόγος, πρόεδρος της Ενωσης Γονέων και Κηδεμόνων της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας, συντάκτρια στο διαδικτυακό περιοδικό «Praxis Review»

Η γενοκτονία στην Παλαιστίνη, ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος στην Ουκρανία, η χωρίς τέλος επίθεση στα δικαιώματα των λαών της Ευρώπης δείχνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τον χαρακτήρα της ΕΕ τον οποίο αποκαλύπτει το ΚΚΕ όλα αυτά τα χρόνια. Δείχνουν την ουσία της αντεργατικής και αντιδραστικής πολιτικής της και των κομμάτων που την υποστηρίζουν, πολιτική ενάντια στην οποία αγωνίζονται οι εργαζόμενοι, με αγώνες στους οποίους πρωτοστατεί το ΚΚΕ.

Την πολιτική κόστους - οφέλους της ΕΕ την ζούμε καθημερινά σε κάθε γειτονιά και στα σχολεία με τις τραγικές ελλείψεις μέτρων προστασίας για τους μαθητές, την εγκατάλειψη και υποβάθμιση όλων των βασικών υποδομών, την ανυπαρξία αντιπλημμυρικών έργων και τόσα άλλα.

Η ΕΕ δεν είναι η ένωση των λαών της Ευρώπης.

Είναι η ένωση των εκμεταλλευτών τους.

Η ΕΕ δεν είναι το «σπίτι των λαών».

Είναι η φυλακή των λαών.

Η ΕΕ δεν ενώνει τους εργαζόμενους και τους λαούς της Ευρώπης.

Χωρίζει τους εργαζόμενους και τους λαούς της Ευρώπης, τροφοδοτεί τον ρατσισμό, τον αντικομμουνισμό, τον φασισμό.

Την Κυριακή 9 Ιούνη, μας δίνεται μια ευκαιρία να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στην ΕΕ και όλες τις πολιτικές της. Να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, στην γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού, στη φτώχεια και την ακρίβεια, στην απαξίωση της δημόσιας Παιδείας και Υγείας που επιβάλλει η ΕΕ.

Η μόνη ψήφος που μπορεί να εκφράσει αληθινά αυτή την καταδίκη είναι η ψήφος στο ΚΚΕ.

Ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος για να δυναμώσουν οι αγώνες μας.

Για να δυναμώσουν οι αγώνες για τα δικαιώματά μας, για να δυναμώσουν οι αγώνες για την ελπίδα, για να δυναμώσει ο αγώνας για τον σοσιαλισμό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ