Σάββατο 8 Ιούνη 2024 - Κυριακή 9 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Το ΚΚΕ ήταν και είναι πάντα στο πλευρό μας

Δημήτρης Μπάτης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων Ελλάδας (ΟΜΕ) και μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου ΙΓΜΕ

Οι ευρωεκλογές πραγματοποιούνται σε μια περίοδο όπου στην Ελλάδα και την Ευρώπη υπάρχει απεργιακός και αγωνιστικός ξεσηκωμός πολλών κλάδων, όπως και ο δικός μας των μεταλλωρύχων και της Ερευνας του Ορυκτού Πλούτου, ενάντια στις απαιτήσεις της εργοδοσίας και της κυβέρνησης, που θρασύτατα όχι μόνο ζητούν να τσακίσουν όλα τα εργασιακά δικαιώματά μας, εκμεταλλευόμενοι όλους τους άθλιους αντεργατικούς νόμους που ψηφίστηκαν τα τελευταία 15 χρόνια, αλλά και να τους παραδώσουμε αμαχητί και τις ζωές μας. Ηδη διεξάγονται αγωνιστικές κινητοποιήσεις σε ΛΑΡΚΟ, Μεταλλεία Χαλκιδικής, αλλά και στο ΙΓΜΕ.

Το ΚΚΕ ήταν και είναι πάντα στο πλευρό μας ως σημαντικός συμπαραστάτης μέσα και έξω από τη Βουλή και την Ευρωβουλή, όπου με τα Συνδικάτα μας συνεχίζουμε ενωμένοι τις μάχες, αποκρούοντας και επαναδιεκδικώντας όλα όσα μας κλέβουν.

Σε αυτές τις ευρωεκλογές είναι μια ευκαιρία να δώσουμε ένα χαστούκι στο σύστημα και τις εργοδοσίες του κεφαλαίου, ψηφίζοντας αποκλειστικά ΚΚΕ, όχι μόνο για να στείλουμε ένα μήνυμα αντίστασης, αλλά και στις διαδικασίες της Ευρωβουλής να φτάνει δυνατή η φωνή μας!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ