Κυριακή 12 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
  • Σήμερα Κυριακή 12.5.2002 διοργανώνονται οι παρακάτω εκδηλώσεις:
  • Το τοπικό Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ σε συνεργασία με το Δήμο Σπερχειάδας, διοργανώνει εκδήλωση τιμής, στην Καλύβα Στεφανή στις 11 π.μ., για να τιμήσει την επέτειο των 60 χρόνων από το ξεκίνημα του ένοπλου αγώνα της Εθνικής Αντίστασης με τον Αρη Βελουχιώτη και τους συντρόφους, από την Καλύβα Στεφανή, στη Σπερχειάδα.
  • Το παράρτημα Ελευσίνας της ΠΕΑΕΑ, διοργανώνει, ώρα 10.30 το πρωί, στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου της πόλης, εκδήλωση για να τιμήσει την επέτειο του μπλόκου της Ελευσίνας που έγινε στις 29.4.1944.
  • Το Παράρτημα Αγ. Νικολάου Κρήτης της ΠΕΑΕΑ, στις 11.30 π.μ., διοργανώνει πολιτικό μνημόσυνο για τους πεσόντες αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, στο «λημέρι των ανταρτών» στη θέση Τάφος του Κρούστα, επ' ευκαιρία της Αντιφασιστικής Νίκης. Ακολουθεί συνεστίαση.
  • Το Τοπικό Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ και ο Δήμος Πάτρας, διοργανώνουν εκδήλωση, στις 11 π.μ., στα Ψηλά Αλώνια, για να αποτίσουν φόρο τιμής στους απαγχονισθέντες αγωνιστές του ΕΑΜ από τους Γερμανούς κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους, στις 9-5-1944.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ