Τρίτη 16 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ
Καλοκαιρινές δραστηριότητες σε Λάρισα και Γιάννενα

Με σύνθημα «Οι διακοπές καθολικό δικαίωμα του λαού, όχι "προνόμιο" για λίγους. Οι διακοπές, η ξεκούραση και η ανάπαυση είναι δικαίωμά μας!», το Εργατικό Κέντρο Λάρισας διοργανώνει το 1ο Εργατικό Διήμερο στις 19 και 20 Ιούλη.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 19 Ιούλη στο Πάρκο των Χρωμάτων στο Χατζηχαλάρ θα πραγματοποιηθεί Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά από τη θεατρική ομάδα «Γιάννης Νεγρεπόντης» του ΕΚΛ, και θα ακολουθήσει συναυλία από μουσικούς του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου. Συμμετέχουν μέχρι στιγμής: Δημήτρης Φωτίου, Γιάννης Κατσανούλης, Στέλιος Παπαδόντας, Νίκος Αλεξόπουλος, Φώτης Παπανικολάου, Ηλίας Νικολαΐδης, Γιώργος Γάλλος.

Το Σάββατο 20 Ιούλη θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στα Πλατάνια Βελίκας. Η συμμετοχή στην εκδρομή είναι 4 ευρώ προσφορά στα σωματεία της δύναμης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, ενώ η συμμετοχή για τους πλημμυροπαθείς θα είναι δωρεάν, σε συνεννόηση με τις Επιτροπές Αγώνα Πλημμυροπαθών. Η αναχώρηση θα γίνει στις 10 π.μ. από την οδό Τάκη Τσιόγκα (ΤΕΕ). Στις 2 μ.μ. στον χώρο Πλατάνια Βελίκας θα πραγματοποιηθεί ρεμπέτικο γλέντι «Στα σκέτα...», με τους Δημήτρη Κεχαγιά και Δημήτρη Χαρταλάμη.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν παιδικές δραστηριότητες από ομάδα παιδαγωγών. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Εργατικού Κέντρου Λάρισας μέχρι την Πέμπτη 18 Ιούλη.

Στα Γιάννενα

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων και τα σωματεία του, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων τους, οργανώνουν την Πέμπτη 18 Ιούλη στις 7 μ.μ. στο Αλσος μεγάλη παιδική εκδήλωση με θέατρο σκιών από τον Αγάπιο Αγαπίου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα λειτουργήσουν εργαστήρια αγγειοπλαστικής, ξυλογλυπτικής, σκιτσογραφίας, ζωγραφικής, ψηφιδωτού, κοσμήματος, θεατρικό παιχνίδι και παιδική χορωδία.

Επιπλέον τις Κυριακές 21 και 28 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν για τα μέλη των Σωματείων δωρεάν εκδρομές για μπάνιο στη Λούτσα Πρεβέζης (δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 2651032513 από 9 π.μ. έως 14 μ.μ.) Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με την κεντρική εκδήλωση Αλληλεγγύης της 27 Αυγούστου στην πλατεία Χατζής στους Αμπελόκηπους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ