Τρίτη 16 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΚΟ
Είμαστε μαζί σας, μια γροθιά για να μη μαραζώσει ο τόπος!

Επαγγελματίες, αγρότες, συνταξιούχοι, νέοι και νέες «κατεβάζουν ρολά» αύριο σε ολόκληρη τη Λοκρίδα

Ολη τη Λοκρίδα «οργώνουν» οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ για την αυριανή απεργία
Ολη τη Λοκρίδα «οργώνουν» οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ για την αυριανή απεργία
«Καλή δύναμη. Είμαστε μαζί σας, όλοι στον αγώνα» είναι τα θερμά λόγια με τα οποία υποδέχονται οι καταστηματάρχες, οι εργαζόμενοι και οι κάτοικοι των χωριών της Λοκρίδας τα κλιμάκια των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, τις αντιπροσωπείες συνδικάτων και συλλόγων που αυτές τις μέρες «οργώνουν» τα χωριά και τους χώρους δουλειάς της περιοχής, καλώντας σε ξεσηκωμό και μαζική συμμετοχή στην αυριανή απεργία και συγκέντρωση.

Η απόφαση της κυβέρνησης να πετάξει τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ στον δρόμο προκάλεσε οργή σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία της Λοκρίδας, η οποία στην αυριανή απεργία ετοιμάζεται να στείλει τη δική της αγωνιστική απάντηση στην κυβέρνηση.

Οι καταστηματάρχες σε κάθε χωριό και κωμόπολη από όπου περνούν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ δηλώνουν ότι θα κλείσουν τα καταστήματα τους και θα βρεθούν στην απεργιακή συγκέντρωση. Το ίδιο κλίμα στους χώρους δουλειάς, στους αγρότες, στους νέους, στους συνταξιούχους που δηλώνουν «παρών», δίπλα στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ και στις οικογένειές τους και σ' αυτήν την κρίσιμη καμπή του αγώνα.

Σε κάθε βήμα τους οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ γίνονται δεκτοί με ιδιαίτερη θέρμη. Εισπράττουν λόγια στήριξης του αγώνα τους, αλλά και την οργή των εργαζομένων και του λαού για την αντιλαϊκή πολιτική που από τη μία κλείνει τη ΛΑΡΚΟ και από την άλλη τσακίζει όλους τους εργαζόμενους, τους βιοπαλαιστές αγρότες και επαγγελματίες, βυθίζει στη φτώχεια τα λαϊκά νοικοκυριά.


Χαρακτηριστικό του ξεσηκωμού που επικρατεί στην περιοχή είναι το γεγονός ότι ακόμα και οι εφημέριοι στις ενορίες στα ΛΑΡΚΟχώρια, στο κήρυγμά τους μετά την κυριακάτικη λειτουργία, μίλησαν για τον αγώνα της ΛΑΡΚΟ και κάλεσαν σε μαζική συμμετοχή στην αυριανή απεργία και συγκέντρωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ