Τρίτη 10 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συγκεντρώνει αρχειακό υλικό για το σταφιδικό κίνημα

Εκδήλωση - αφιέρωμα για την πορεία και τους αγώνες των σταφιδεργατριών - σταφιδεργατών και στη Ζάκυνθο, στο πλαίσιο των συνολικών δράσεων που θα αναπτύξει η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ (με αντίστοιχες δράσεις σε Πύργο, Πάτρα και Αίγιο), για τον λεγόμενο άλλοτε «μαύρο χρυσό», διοργανώνει η ΤΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ.

Με στόχο συνολικά ιδιαίτερα οι νέες γενιές να γνωρίσουν αυτήν την ηρωική ιστορία ενός σημαντικού κομματιού του λαϊκού κινήματος στην περιοχή, γίνεται επιπλέον προσπάθεια να φωτιστούν στο σήμερα οι καταστροφικές για τον λαό συνέπειες από την εφαρμογή της ΚΑΠ της ΕΕ, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων και αστικών κομμάτων, που έχουν ως αποτέλεσμα και τη συρρίκνωση της σταφιδοκαλλιέργειας.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, θα συμβάλει και η έκδοση μπροσούρας που προγραμματίζει η ΕΠ Δυτικής Ελλάδας, για την οποία συγκεντρώνεται και αρχειακό υλικό, με την ΤΕ Ζακύνθου να καλεί όλους όσοι μπορούν να συμβάλουν, να απευθυνθούν σ' αυτή καλώντας και στα τηλ. 6972713116 (Τάκης Στρούζας) και 6947304676 (Γιώργος Κωνσταντίνου).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ