Σάββατο 25 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των Κομματικών Οργανώσεων

-- Στο αμαξοστάσιο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης θα περιοδεύσει τη Δευτέρα 27 Μάη, ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης. Η επίσκεψη θα γίνει στις 10 το πρωί και εντάσσεται στο πλαίσιο της δίμηνης πολιτικής εξόρμησης της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Στη Μαγνησία

Περιοδεία σε χωριά της Μαγνησίας θα πραγματοποιήσει σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Πατάκης. Συγκεκριμένα:

-- Σήμερα Σάββατο στις 7.30 μ.μ. θα συναντηθεί στο Στεφανοβίκειο με τη δημοτική Αρχή, τον Αγροτικό Σύλλογο και με αγρότες. Στις 9 μ.μ. στο Ριζόμυλο θα μιλήσει σε συγκέντρωση με θέμα: «Η πρόταση του ΚΚΕ για την αγροτική οικονομία».

-- Αύριο, Κυριακή στις 10.30 το πρωί θα συναντηθεί με τους συνεταιρισμούς Καναλίων και Κερασιάς, τους Αγροτικούς Συλλόγους και την επιτροπή των ακτημόνων της λίμνης Κάρλας. Στις 12 το μεσημέρι θα μιλήσει στην πλατεία των Καναλίων με θέμα: «Η πρόταση του ΚΚΕ για την αγροτική οικονομία».

Στον Πειραιά

-- Τη Δευτέρα, 27 Μάη, στις 7.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη οπαδών και φίλων στα γραφεία της ΚΟΒ Περάματος (Λ. Ειρήνης 73).

-- Την Τρίτη, 28 Μάη, στις 7.00 μ.μ. θα περιοδεύσει στα Καμίνια ο Σήφης Κωτσαντής, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της ΚΟΠ

Στη Λέσβο

Πολιτική εξόρμηση ενημέρωσης του λαού της Λέσβου για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές πραγματοποιεί η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ. Στα πλαίσια της εξόρμησης, διοργανώνονται:

-- Σήμερα, Σάββατο, 25/5, στις 8.30 μ.μ., συγκέντρωση στην πλατεία της Θερμής, όπου θα μιλήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης για τα προβλήματα της αγροτικής οικονομίας και τις θέσεις του ΚΚΕ.

-- Αύριο, Κυριακή, 26/6, στις 9 μ.μ., συγκέντρωση στην πλατεία της Στύψης, όπου θα μιλήσει ο Βαγγέλης Παλαιολόγος, μέλος της ΝΕ και επικεφαλής της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας για τις θέσεις του Κόμματος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

-- Τη Δευτέρα, 27/5, στις 10 το πρωί, κλιμάκιο της ΝΕ, με επικεφαλής τον Σταύρο Σκοπελίτη, θα επισκεφτεί το νοσοκομείο Μυτιλήνης και θα συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Την Τρίτη, 28/5, κλιμάκιο της ΝΕ θα περιοδεύσει και θα συζητήσει με τους κατοίκους των χωριών Λαφιώνα, Πέτρα, Σκουτάρου.

Στα Χανιά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ, στο πλαίσιο ενημέρωσης των εργαζομένων στο χώρο της Υγείας για τις θέσεις του ΚΚΕ για την πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, οργανώνει περιοδείες στα Κέντρα Υγείας του νομού: Το αναλυτικό πρόγραμμα των περιοδειών έχει ως εξής:

-- Δευτέρα, 27 Μάη, στις 11.00 πμ, στο Κέντρο Υγείας Βάμμου.

-- Τετάρτη, 29 Μάη, στις 11.00 πμ, στο Κέντρο Υγείας Κανδάνου.

-- Πέμπτη, 30 Μάη, στις 11.00 πμ, στο Κέντρο Υγείας Καστελίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ