Πέμπτη 13 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
Ο Ιορδ. Καλαϊτζόπουλος υποψήφιος δήμαρχος

Ο Ιορδάνης Καλαϊτζόπουλος
Ο Ιορδάνης Καλαϊτζόπουλος
Σε μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση στο δημαρχείο Πτολεμαΐδας και μέσα σε ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και αγωνιστικής ανάτασης, έγινε η ανακήρυξη του Ιορδάνη Καλαϊτζόπουλου σε υποψήφιο δήμαρχο της δημοτικής κίνησης «Δράση Ενεργών Πολιτών Πτολεμαΐδας».

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε ο Αντώνης Τσάκωνας, διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας, υποψήφιος δήμαρχος στις περασμένες εκλογές, της τότε «Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης», συνδικαλιστές και πλήθος εργαζομένων και δημοκρατικών πολιτών.

Στη σύντομη τοποθέτησή του ο Αντώνης Τσάκωνας παρουσίασε το νέο υποψήφιο ως συνεπή αγωνιστή για μια μαχητική και διεκδικητική Τοπική Αυτοδιοίκηση, που σ' όλη τη διάρκεια τής κοινωνικής και πολιτικής του δράσης έχει δώσει σημεία γραφής που τον καθιστούν και αξιόμαχο και αξιόπιστο υποψήφιο δήμαρχο.

Ο Ιορδάνης Καλαϊτζόπουλος τόνισε στην ομιλία του την ανάγκη μιας πλατιάς λαϊκής συσπείρωσης για να δοθεί με επιτυχία η μάχη των δημοτικών εκλογών, για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση πρωτοπόρα, μαχητική, διεκδικητική, χωρίς εξαρτήσεις από την κρατική εξουσία. Για μια δημοτική αρχή που δε θα είναι το μακρύ χέρι της κεντρικής εξουσίας, που θα έχει στο κέντρο της προσοχής της τον άνθρωπο, τις ανάγκες και τα προβλήματά του και θ' αγωνίζεται μαζί με το λαό για τη λύση των προβλημάτων αυτών.

Ο Ιορδάνης Καλαϊτζόπουλος είναι μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, μέλος της διοίκησης της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ. Είναι ηλεκτρολόγος και εργάζεται τα 20 τελευταία χρόνια στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ