Πέμπτη 13 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα αστεία...

Γρηγοριάδης Κώστας

ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ, του... κλέβουν το μισθό του, τον στενοχωρούν και τον αγχώνουν! Αν συνεχίσει έτσι ο Κώστας Σημίτης, θα πάρει σίγουρα ...τα πάνω του σιγά σιγά μια και ο μέσος Ελληνας διαθέτει σε αφθονία το συναίσθημα της συμπόνιας...

Πάντως, αν πούμε τα πράγματα με τ' όνομά τους, τότε, στον πρωθυπουργό συνέβη μια φορά, ό,τι συμβαίνει καθημερινά στον εργαζόμενο αυτής της χώρας, είτε κυβερνά το ΠΑΣΟΚ είτε παλιότερα.

Αυτά, βέβαια, που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες είναι σίγουρα αστεία και οπωσδήποτε... τραγικά. Μόνο που είναι η βιτρίνα της όλης κατάστασης. Αρκετά εντυπωσιοθηρική και αποπροσανατολιστική. Το Ασφαλιστικό, ας μην ξεχνάμε, προχωρά (όχι ακάθεκτο αλλά προχωρά) στη Βουλή.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ θα λείψει από κανέναν το Κίνημα Ελεύθερων Πολιτών και ο Αβραμόπουλος, μετά την πανηγυρική διάλυση του εν λόγω κόμματος. Θα περάσει, πάντως, στην «ιστορία» ως το μόνο κόμμα που ιδρύθηκε, διαλύθηκε και ουδείς κατάλαβε τι έλεγε.

Οσο για τα περί του αν υπάρχουν επαφές και παρασκήνιο στην όλη ιστορία, είναι να απορεί κανείς με τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που βγαίνουν δημόσια και υποστηρίζουν το αντίθετο. Γνωρίζουν κανέναν Ελληνα τόσο αφελή;

Απαντες γινόμαστε μάρτυρες «πολιτικάντικων» συνωμοσιών από ανθρώπους που πίνουν νερό στο όνομα της «λαϊκής βούλησης», ενώ την ίδια ώρα τη χλευάζουν με τις πρακτικές τους.


Παπαγεωργίου Βασίλης

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ τοποθετεί η αστυνομία στην Αθήνα και ειδικά σε περιοχές του κέντρου για να ελέγχονται, λέει, οι τροχαίες παραβάσεις. Δε λέμε, καθ' όλα αθώα η πρόθεση, αλλά ...ποιος τους πιστεύει;

Αραγε, πού θα πηγαίνει και ποια επεξεργασία θα γίνεται στο υλικό που θα συλλέγουν οι κάμερες; Γιατί, βέβαια, και οι διαδηλώσεις θα μαγνητοσκοπούνται και κάθε λογής συλλογικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ