Σάββατο 15 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Εκδηλώσεις δημοτικών παρατάξεων
  • ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Με σύνθημα «Μαζί συζητάμε και τραγουδάμε», η «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Καλαμάτας» και ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Διασάκος προσκαλούν τους νέους της πόλης στο πάρκο Λιμενικού, σήμερα Σάββατο, 15 του Ιούνη, στις 9 μ.μ.

  • ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Η «Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση» Λιβαδειάς, διοργανώνει αύριο Κυριακή 16 του Ιούνη και ώρα 11 π.μ., στον κινηματογράφο «ΦΙΛΙΠΠΟΣ», εκδήλωση ανακήρυξης του υποψήφιου δημάρχου Λιβαδειάς.

  • ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Η «Δημοτική Συνεργασία για το Ελληνικό» διοργανώνει συγκέντρωση αύριο Κυριακή 16 του Ιούνη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Σουρμένων, με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Κορτζίδη. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

  • ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Η «Δημοκρατική Ενότητα Αργυρούπολης» διοργανώνει συγκέντρωση τη Δευτέρα 17 του Ιούνη, στις 8 μ.μ., στο Α` ΚΑΠΗ, όπου θα γίνει η ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου και θα παρουσιαστεί η διακήρυξη της παράταξης.

  • ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Η «Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου» διοργανώνει τη Δευτέρα 17 του Ιούνη, στις 8 μ.μ., στα γραφεία της ( Ιάσονος Μαράτου 33) ημερίδα με θέμα «Μαζικός Δημοτικός Αθλητισμός και Ολυμπιακοί Αγώνες». Ομιλητές θα είναι ο Ν. Μπεργελές καθηγητής ΤΕΦΑΑ, η Κ. Ζουνχιά λέκτορας ΤΕΦΑΑ και ο Π. Παπαγεωργίου γυμναστής - προπονητής.

  • ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Η Επιτροπή Νέων της «Δημοκρατικής Συνεργασίας Πετρούπολης» καλεί σε σύσκεψη με θέμα «Νέοι και Δημοτικές Εκλογές» την Τετάρτη 19 του Ιούνη, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο (Εθνικής Αντίστασης 61). Στη σύσκεψη θα μιλήσει ο δήμαρχος Γιώργος Γιώγος.

  • ΘΗΒΑ

Η «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Θήβας» διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 19 του Ιούνη, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θήβας για την ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ