Παρασκευή 18 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΔΙΩΞΗ κατά του «Ρ»
Γιγαντώνεται το κύμα συμπαράστασης

Το τείχος συμπαράστασης, που οικοδόμησαν γύρω από το «Ρ» δημοκρατικοί, προοδευτικοί μαζικοί φορείς, συνδικάτα, παράγοντες και προσωπικότητες της δημόσιας ζωής του τόπου και όχι μόνο, από την πρώτη στιγμή της εναντίον του δίωξης από τον υπουργό Δικαιοσύνης, γιγαντώνεται όσο περνά ο καιρός.

Από όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό, συνεχίζουν να καταφτάνουν μηνύματα και ανακοινώσεις, με έκδηλη την οργή και την αγανάκτηση των αποστολέων τους για την αυταρχική κυβερνητική κατρακύλα, για την προσπάθεια ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής, για το πλήγμα που επιχειρείται σε βάρος της ελευθεροτυπίας, επιδιώξεις που έχουν ήδη καταδικαστεί στις λαϊκές συνειδήσεις. Σε όλα αυτά τα μηνύματα, εκφράζεται και κάτι ακόμα, το σπουδαιότερο ίσως, η διάθεση και η απόφαση να αναχαιτιστεί η κυβερνητική επίθεση, ό,τι κι αν απαιτεί και προϋποθέτει αυτό.

Ο «Ριζοσπάστης» ευχαριστεί όλους όσοι τάχθηκαν στο πλευρό του. Από τη συμπαράστασή τους αντλεί περισσότερη δύναμη να συνεχίσει το έργο και την αποστολή του. Βεβαιώνουμε πως όλα τα μηνύματα συμπαράστασης θα δημοσιευτούν και ζητάμε την κατανόηση για τη μη έγκαιρη δημοσίευσή τους, συνεπεία του μεγάλου αριθμού τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ