Παρασκευή 18 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Αγωνιστική απάντηση με ενίσχυση του ΚΚΕ

Σε συγκέντρωση στο Χατζηγιάννειο, την Κυριακή, στις 7.30 μ.μ.,θα μιλήσει ο Ν. Σοφιανός, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ

Κάλεσμα σε όλους τους νέους και τις νέες της Λάρισας να ενισχύσουν μαζικά το ΚΚΕ και να στηρίξουν την πρόταση για τη συγκρότηση του Αντιιμπεριαλιστικού - Αντιμονοπωλιακού - Δημοκρατικού Μετώπου Πάλης, απευθύνει το ΝΣ Λάρισας της ΚΝΕ. Σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησαν εκπρόσωποι της Οργάνωσης, ο Αγις Τρυγάζης , γραμματέας του ΝΣ Λάρισας της ΚΝΕ, επισήμανε ότι «όπως αποδεικνύεται από το προεκλογικό κλίμα, οι εκλογές θα διεξαχθούν σε έντονο κλίμα πόλωσης και στημένης δικομματικής αντιπαράθεσης. Κι αυτός ο χαρακτήρας "ντέρμπι", που τα ΜΜΕ δίνουν στην έκβαση των εκλογών, γίνεται με στόχο τη μετατόπιση της πολιτικής αντιπαράθεσης από τις κυρίαρχες επιλογές - στις οποίες, φυσικά, έχει εξασφαλιστεί συναίνεση στα πρόσωπα που θα τις διαχειριστούν - και κατά συνέπεια τον αποπροσανατολισμό του λαού και της νεολαίας από τα αληθινά προβλήματα του λαού και της νεολαίας, τις αιτίες που τα γεννούν και τις προτεινόμενες λύσεις».

Αναφερόμενος στις μεγαλειώδεις μαθητικές κινητοποιήσεις των τελευταίων χρόνων, ο Αγις Τρυγάζης τόνισε ότι «το μεγαλειώδεις μαθητικό κίνημα δεν άρεσε, όπως ήταν φυσικό, στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που απάντησε με το γνωστό της τρόπο: Με το ιδιώνυμο που σημαίνει "μαθητοδικεία" για 15χρονους μαθητές που "δίδαξαν" αγωνιστική στάση ζωής, ενάντια στο κυρίαρχο πνεύμα του ατομικισμού που "διδάσκουν" τα κυρίαρχα κόμματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων».

Καταλήγοντας, ο Αγις Τρυγάζης υπογράμμισε: «Με την ενίσχυση των κυρίαρχων πολιτικών, όπως αυτές εκφράζονται από τα άλλα κόμματα, η νεολαία δεν μπορεί να περιμένει τίποτα θετικό για το μέλλον της, είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε στον τομέα της μόρφωσης, είτε στα άλλα δικαιώματά της. Μόνη λύση και διέξοδος είναι η αγωνιστική απάντηση μέσα από την ενίσχυση του ΚΚΕ, για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την οικοδόμηση του Λαϊκού Μετώπου, στο οποίο η νεολαία θα έχει τη δική της ιδιαίτερη σημαντική συμβολή».

Το ΝΣ Λάρισας της ΚΝΕ, στα πλαίσια της πολιτικής μάχης των εκλογών, διοργανώνει την Κυριακή στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, όπου θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Σοφιανός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ