Πέμπτη 11 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

«Ομολογία»!...«Στα χέρια των διωκτικών αρχών βρίσκεται πλέον η ομολογία του Σάββα Ξηρού για τη δική του συμμετοχή στη 17Ν. Η σημαντική αυτή εξέλιξη θεωρείται καθοριστική για την πρόοδο της έρευνας και τη συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων για τα μέλη της 17Ν, τα οποία, σύμφωνα με τους Αγγλους, έχουν εντοπισθεί από τις διωκτικές αρχές» (Από την πρώτη σελίδα των «ΝΕΩΝ»).

«Κλίμα αισιοδοξίας»: «Κλίμα έντονης αισιοδοξίας επικρατεί από χθες ανάμεσα στα στελέχη των ελληνικών και ξένων αρχών για την περαιτέρω πορεία των ερευνών. "Βρισκόμαστε πολύ κοντά στο τέλος" υπογράμμιζε αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι "πάμε πολύ πιο γρήγορα από ό,τι νομίζαμε". Εγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ευρήματα που βρέθηκαν στις δύο γιάφκες οδηγούν και στην ιστορική ηγεσία της οργάνωσης» (Από την πρώτη σελίδα του «ΒΗΜΑΤΟΣ»)

Βεβαιότητα! «"Το κουβάρι της τρομοκρατίας ξετυλίγεται", σημείωνε αργά χθες το βράδυ ανώτερο στέλεχος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και μετέδιδε σχεδόν με βεβαιότητα ότι σήμερα το φωτογραφικό υλικό από τις γιάφκες θα συνοδεύεται από σημαντικές ανακοινώσεις για τα εμπλεκόμενα πρόσωπα...» (Από το βασικό θέμα της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ»).

Κατευθυνόμενη φημολογία: «Ηταν το περασμένο Σάββατο όταν ξεκίνησε από την Αστυνομία ή άλλους είδους υπηρεσίες η φημολογία ότι "είναι θέμα ωρών η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης" υπόπτων για την τρομοκρατία. Φήμες τις οποίες με εξαιρετική ευκολία υιοθέτησαν τα μέσα ενημέρωσης. Σήμερα, πέντε ημέρες μετά, εξακολουθούν να είναι θέμα ωρών τα εντάλματα!» (Γιάννης Ζαφείρης - «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ