Σάββατο 14 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Η «υπόδειξη»...«Τα συγκεκριμένα μέτρα που πρέπει να πάρει άμεσα (σ.σ. η πολιτεία) είναι: Να προαγάγει στον βαθμό του αντιστρατήγου τον υποστράτηγο Στέλιο Σύρρο και στον βαθμό του ταξίαρχου τον υποδιευθυντή της Αντιτρομοκρατικής Πολύκαρπο Δημητρόπουλο. Επίσης να δώσει έναν βαθμό σε όλους όσους αποδεδειγμένα συνεισέφεραν - δεν μπορώ και δεν πρέπει να τους αναφέρω ονομαστικά - αξιωματικούς και κατώτερους» (Πάνος Σόμπολος - «ΕΘΝΟΣ»).

...και η εξήγηση «Η υπόθεση της εξάρθρωσης της τρομοκρατίας κινείται μεταξύ αστυνομικού ρεπορτάζ και ατελείωτου "ριάλιτι". Το αστυνομικό ρεπορτάζ βολεύει τις Αρχές και την κυβέρνηση γιατί είναι σε μεγάλο βαθμό ελεγχόμενο...» (Γ. Κύρτσος -«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ»).

Ερωτηματικά: «Μία σύλληψη, πολλά ερωτηματικά. Το πρόσωπο που οδηγήθηκε στα κρατητήρια είναι η Αγγελική Σωτηροπούλου. Οι απορίες αφορούν τον χρόνο και, κυρίως, τη σκοπιμότητα της σύλληψής της από τις Αρχές... Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα αποτυπώματα έχουν εντοπισθεί εδώ και έναν μήνα - γιατί λοιπόν συλλαμβάνεται η Σωτηροπούλου τώρα;» (Δημ. Μητρόπουλος -«ΝΕΑ»).

Θλιβερός και τρισάθλιος «Μου 'ρθε κόλπος! Καθώς έβλεπα την εκπομπή του Παύλου Τσίμα στη ΝΕΤ και άκουγα τον Μίμη Ανδρουλάκη και τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο να αλληλοκαλύπτονται και να αλληλοσυμπληρώνονται, βίωσα την πιο μακάβρια κωμωδία που έχω δει... Εξηγώ. Ο Μίμης μιλούσε με τη φωνή του Ανδρέα και ο Ανδρέας με τη φωνή της Θάτσερ... Στην αρχή αισθάνθηκα το στόμα μου κρεμασμένο. Μετά άρχισα να πέφτω χάμω από τα γέλια και στο τέλος είπα - έτσι, στο βρόντο, μπας και μ' ακούσουν οι τοίχοι. Ρε μπαγάσα, μέσα στον οίστρο των οβίδιων μεταμορφώσεών σου ξέχασες μια φράση του φτωχού λαού. Καλύτερα να σε φοβούνται παρά σε λυπούνται!» (Δημ. Δανίκας - «ΝΕΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ