Σάββατο 14 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Στο στόχαστρο των βουλευτών του ΚΚΕ βρέθηκε χτες στη Βουλή η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, που είναι υπεύθυνη για την ακρίβεια, τους καθηλωμένους μισθούς και την άδικη φορολογία. Κατά τη συζήτηση Επίκαιρης Επερώτησης του Κόμματος παρενέβη και η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα, η οποία κατηγόρησε τον πρωθυπουργό αντιστρέφει τη πραγματικότητα για την κατάσταση των εργαζομένων την ίδια στιγμή που έχουμε «σαφή επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου του λαού, σαφή επιδείνωση των εισοδημάτων, σαφή επιδείνωση όλων εκείνων των παραγόντων που αναφέρονται στην καθημερινότητα της ζωής». Τόνισε ότι η κυβέρνηση δίνει στους εργαζόμενους «ψίχουλα για να πάρει καρβέλια» και κάλεσε τον ελληνικό λαό με βάση την πείρα του να οργανώσει την αντεπίθεσή του ενάντια στη σημερινή πολιτική.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ, που ανέπτυξαν την Επερώτηση, κατήγγειλαν την κυβέρνηση ότι με την πολιτική της ευνοεί σε όλους τους τομείς το μεγάλο κεφάλαιο, την ίδια στιγμή που για τους εργαζόμενους επιφυλάσσει διαρκή λιτότητα και τους αφήνει στο έλεος της κερδοσκοπικής ελεύθερης αγοράς.

Ο υφυπουργός Οικονομικών Α. Φωτιάδης, που απάντησε από την πλευρά της κυβέρνησης, εμφάνισε την Ελλάδα ούτε λίγο ούτε πολύ ως μια χώρα - παράδεισο για τους εργαζόμενους, αφού όπως είπε και αυξήσεις παίρνουν και φοροελαφρύνσεις έχουν χάρη στην πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ