Πέμπτη 3 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Με Παττακό και Κοσκωτά!

Η Χαριλάου Τρικούπη ασχολείται με τους «ακροδεξιούς» της ΝΔ. Οχι ότι δεν υπάρχουν, αλλά γιατί λέτε να τους έπιασε ο πόνος στο ΠΑΣΟΚ και μάλιστα τόσο όψιμα; Μήπως γιατί αγωνιούν μην πέσουν οι δήμοι και οι νομαρχίες στα χέρια των νοσταλγών της χούντας;... Αν ήταν έτσι, θα είχαν φροντίσει να καθαρίσουν τις δικές τους γραμμές από αντίστοιχα «σταγονίδια».

Το παιχνίδι που διεξάγεται τις τελευταίες μέρες είναι μακράς πνοής. Δεν τελειώνει με τις δημοτικές. Τώρα αρχίζει. Και θα τραβήξει μέχρι τις βουλευτικές. Και είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα παίξουν και οι δυο τα «ρέστα» τους.

Το μεν ΠΑΣΟΚ θα προσπαθεί να «φθείρει» τον Καραμανλή, χρεώνοντάς του φίλιες σχέσεις με τους ακραίους της παράταξής του. Η δε ΝΔ θα «ανταποδώσει», μιλώντας για ρεμούλες, για καθεστώς, για διαφθορά, δείχνοντας τον Σημίτη.

Κάπως έτσι προετοιμάζεται μια ακόμα δικομματική «εκτροπή». Αποπροσανατολισμός, χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, λάσπη, ξεκατίνιασμα, υποκρισία, χυδαιότητα. Ολα θα επιστρατευτούν. Οι Ελληνες πολίτες θα κληθούν να τοποθετηθούν στα σύγχρονα προβλήματα του τόπου, με φόντο τον... Παττακό και τον Κοσκωτά! Οσο για τους Ευαγγελάτους; Τρίβουν τα χέρια τους!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ