Παρασκευή 13 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ

-- Η Κομματική Οργάνωση Αρτέμιδας του ΚΚΕ καλεί στη συνεστίαση που διοργανώνει σήμερα Παρασκευή, 13/12, στις 8.30 μ.μ., στο κέντρο «ΜΙΤΤΕΡΑΝ» στη Λεωφόρο Αγ. Ιωάννη και Θήρας στην Αρτέμιδα, με αφορμή την Οικονομική Εξόρμηση Δεκέμβρη - Γενάρη του Κόμματος.

- Η ΚΟ Ταύρου του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνεστίαση προς τιμήν των 84 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, σήμερα Παρασκευή 13/12, στο ρεμπετάδικο «Απόλαυση» (Κωνσταντινουπόλεως και Ιδομενέως) στον Ταύρο.

-- Η ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ, τιμώντας τα 84 χρόνια της πολιτικής δράσης του Κόμματος, καλεί σε συνεστίαση που διοργανώνει αύριο Σάββατο 14 Δεκέμβρη 2002, στις 8.30 μ.μ. στο κέντρο «Ποσειδωνία» (λίγο πριν τη βυθιζόμενη γέφυρα για το Λουτράκι). Τιμή πρόσκλησης: 15 ευρώ.

-- Αύριο Σάββατο 14 Δεκέμβρη στο οικογενειακό κέντρο «Γκαντίδης» πραγματοποιείται η ετήσια συνεστίαση της ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ. Στην εκδήλωση, που γίνεται προς τιμή των 84 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, θα μιλήσει ο βουλευτής του Κόμματος Γιώργος Χουρμουζιάδης.

-- Αύριο Σάββατο 14 Δεκέμβρη πραγματοποιείται η ετήσια συνεστίαση της ΝΕ Πιερίας του ΚΚΕ. Θα γίνει στο κέντρο «Αίγλη» (1ο χιλιόμετρο προς Γανόχωρα).

-- Η ΚΟΒ Παιδείας Κοκκινιάς - Κορυδαλλού του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση την Κυριακή 15/12, στη 1 το μεσημέρι, στο κέντρο «Βερόη» (Πόντου 16Α, πλατεία Αγ. Γεωργίου, Κορυδαλλός) και καλεί τους φίλους του Κόμματος στην περιοχή να διασκεδάσουν όλοι μαζί.

-- H ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ καλεί σε πολιτική συγκέντρωση στην Αμαλιάδα (βιβλιοθήκη) την Κυριακή 15 Δεκέμβρη, στις 6.30 μ.μ. με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λακωνίας του ΚΚΕ διοργανώνει τη Δευτέρα, 16/12, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στη Σπάρτη, εκδήλωση συζήτηση με θέμα το «σχέδιο Ανάν» και τις θέσεις του ΚΚΕ για το Κυπριακό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ