Πέμπτη 30 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Κάλεσμα Π.Α.ΜΕ. ΠΡΟΣ ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ για πανελλαδική στάση εργασίας κατά του πολέμου

Στις 15 Φλεβάρη βγαίνουμε όλοι στο δρόμο. Εμποδίζουμε τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Το αντιπολεμικό αυτό μήνυμα στέλνει σε όλους τους εργαζόμενους, γυναίκες και άντρες, στη νεολαία και στους συνταξιούχους το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο. Με ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Γραμματεία του Π.Α.ΜΕ. καλεί όλους να σηκώσουν το ανάστημά τους στη νέα ιμπεριαλιστική καταιγίδα. Τα αντιπολεμικά συλλαλητήρια στις 15 Φλεβάρη, μπορεί και πρέπει να γίνουν τα λαϊκά δικαστήρια καταδίκης του ιμπεριαλιστικού πολέμου, των δυνάμεων εκείνων που για το μοίρασμα των πετρελαίων στο Ιράκ, σπρώχνουν τον κόσμο στον όλεθρο.

Μπροστά στα αντιπολεμικά αυτά συλλαλητήρια, το ΠΑΜΕ καλεί τις ηγεσίες σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, να κηρύξουν στις 14 Φλεβάρη -παραμονή των διαδηλώσεων- 4ωρη στάση εργασίας, ώστε οι εργαζόμενοι με συνελεύσεις και συσκέψεις στους χώρους δουλιάς, να ενημερωθούν, για να προετοιμαστεί καλύτερα η εργατική - λαϊκή συμμετοχή.

«Μαζέψτε υπογραφές, συντάξτε υπομνήματα, διαμαρτυρηθείτε», με αυτή την προτροπή, η Εκτελεστική Γραμματεία καλεί το λαό να εκφράσει με όποιο τρόπο μπορεί τη βούλησή του και την αντίθεσή του, στο μακελειό που ετοιμάζουν οι ιμπεριαλιστές. Με αιχμή τον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο διοργανώνεται και η πανελλαδική απεργία στις 20 Μάρτη.


ΣΕΛ.  9   -   12

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ