Σάββατο 1 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
Εκδηλώσεις και συσκέψεις κατά του πολέμου στο Ιράκ

Πληθαίνουν τα ψηφίσματα και οι ανακοινώσεις σωματείων και συνδικαλιστικών φορέων που δηλώνουν συμμετοχή στις αντιπολεμικές εκδηλώσεις και κινητοποιήσεις, ενώ οι επιτροπές ειρήνης διοργανώνουν εκδηλώσεις και συσκέψεις ενημέρωσης του κόσμου.

Το ΔΣ του Συνδέσμου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) στην τελευταία του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα να συμμετάσχει σε όλες τις εκδηλώσεις και κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν για την αποτροπή του πολέμου στο Ιράκ.

  • Η επιτροπή ειρήνης Καματερού διοργανώνει τη Δευτέρα 3 Φλεβάρη στις 6.30 μ.μ. αντιπολεμική σύσκεψη στην αίθουσα του συνδικάτου οικοδόμων Καματερού (Λεωφόρος Καματερού 40).
  • Η επιτροπή ειρήνης Πατησίων - Ριζούπολης διοργανώνει εκδήλωση για τον πόλεμο στο Ιράκ, την Κυριακή 9 Φλεβάρη, στο πολιτιστικό κέντρο της Γκράβας (Ταϋγέτου 60), στις 5.00 μ.μ.
  • Αντιιμπεριαλιστική - αντιπολεμική εκδήλωση διοργανώνουν μαζικοί φορείς του Περιστερίου την Παρασκευή 7 Φλεβάρη στις 6 μ.μ. στην πλατεία δημαρχείου. Μετά την εκδήλωση θα γίνει προβολή ταινίας στο 4ο δημοτικό σχολείο (Σαρανταπόρου και Εθνικής Αντίστασης) και μουσικό πρόγραμμα από παιδικό συγκρότημα της Τουρκίας. Ταυτόχρονα θα λειτουργήσει και έκθεση φωτογραφίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ