Σάββατο 11 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΚΕ, για να οικοδομηθεί η Αριστερά του Μέλλοντος

Με δήλωσή του ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΝ στο Νομό Καστοριάς Γιώργος Τριαντόπουλος, εκφράζει την υποστήριξή του στο ΚΚΕ. Οπως αναφέρει ο Γ. Τριαντόπουλος, υποστηρίζει το ΚΚΕ γιατί αυτό αποτελεί τη μόνη δύναμη η οποία μπορεί να ξαναδιδάξει το ήθος, την εντιμότητα, τη διαφάνεια, τις παραδοσιακές και διαχρονικές αξίες.

«Τη μόνη δύναμη, συνεχίζει, η οποία μπορεί ν' αντισταθεί στην ισοπέδωση κοινωνίας και κράτους και στη χρησιμοποίηση των συσσωρευμένων κατακτήσεων και υποδομών "δια ίδιον όφελος" μιας μειοψηφίας, στο όνομα του εκσυγχρονισμού, των "προγραμμάτων" της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της νέας παγκοσμιοποιημένης οικονομίας.

Ως τη μόνη δύναμη η οποία μπορεί να γίνει η βάση οικοδόμησης της Αριστεράς του Μέλλοντος, με τις δικές της αρχές, το δικό της κόσμο, το δικό της χώρο, τη δική της δουλιά. Τα αποτελέσματα της όποιας δουλιάς, δε θα διαπραγματεύονται στο πολιτικό χρηματιστηριακό παιχνίδι των ισορροπιών, των συγκυβερνήσεων ή των συμψηφισμών αρχών και δικαίων, αλλά θα διαχέονται σε όλην την κοινωνία, αποτελώντας υλικό, οδηγό και μοχλό για την ισορροπία της ίδιας της κοινωνίας, την πραγματική ανάπτυξη και τη σωτηρία του ανθρωπιστικού κοσμοειδώλου», καταλήγει ο Γ. Τριαντόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ