Πέμπτη 24 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το ταχύτατο ΣΔΟΕ...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ, όμως, αυτό το ΣΔΟΕ! Πανταχού παρόν! Σε ταχύτητες - ρεκόρ, βρήκε όλα τα χρέη και τις παραβιάσεις του Κουρή, αλλά και της «ΑΛΤΕΚ», δίνοντας το δικό του ...στίγμα στη σκανδαλολογία των ημερών.

* * *

Πραγματικά περίεργο πράγμα, πώς ένας μηχανισμός τέτοιων δυνατοτήτων, όπως και άλλοι που διαθέτει το υπουργείο Οικονομικών, δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτε για τα χρέη των μεγαλοοφειλετών προς το ΙΚΑ, για παράδειγμα, και για την εισφοροδιαφυγή.

* * *

ΦΥΣΙΚΑ, το σίριαλ «Οι Λοχαγοί και οι Ρεμούλες» δεν τελείωσε. Μηνύσεις έχουμε σήμερα και από τον Πρωτόπαππα και από τον Μανίκα και θα επακολουθήσουν λογικά όλες οι σχετικές δηλώσεις απαξίωσης.

* * *

Ομολογουμένως, είναι θαυμάσιο να βλέπει κανείς ΠΑΣΟΚους παντός είδους να βρίζουν τον ...«Αυριανισμό»! Αραγε, θεωρούν ότι έχουν περάσει τόσα πολλά χρόνια, ώστε να έχουμε ξεχάσει ποιος έθρεψε αυτό το φαινόμενο;

* * *

ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ αυτές τις φοβερές και τρομερές προσφυγές της Κομισιόν για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, για ενισχύσεις στην «Ολυμπιακή Αεροπορία», μπορεί να την πατήσει κανείς και να νομίζει ότι έχει να κάνει με κυβέρνηση που στηρίζει την επιχείρηση...

* * *

Προφανώς βέβαια, αλλού αποσκοπεί όλο αυτό το παιγνιδάκι, που έχουν στήσει σε βάρος του εθνικού αερομεταφορέα. Από έξω προσφυγές, από μέσα προσπάθεια διάλυσης και ...όποιον πάρει ο χάρος (στην προκειμένη, κάποιος «στρατηγικός επενδυτής» την «Ολυμπιακή»).

* * *

ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ παρά να επιβεβαιώνουν αυτά που ήδη ξέραμε ή είχαμε μαντέψει δεν κάνουν οι δηλώσεις του Χανς Μπλιξ, του αρχιεπιθεωρητή, για το Ιράκ. Πλαστά τα στοιχεία στα οποία στηρίχτηκε η επίθεση έλεγε τις προάλλες, ενώ τώρα μιλά για υπονόμευση του έργου της επιθεώρησης.

* * *


Γρηγοριάδης Κώστας

Αξίζει, βέβαια, να αναρωτηθεί κανείς, γιατί δε μας τα έλεγε νωρίτερα όλα αυτά, όπως επίσης και πόσα ακόμα θα φέρει στο φως ο ανταγωνισμός για το μοίρασμα της μεταπολεμικής λείας. Ελπίζουμε πολλά...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ