Σάββατο 10 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Το νου σας στη ... «Δεξιά»!

Το δίπολο «Αριστερά - Δεξιά» έχει ξεπεραστεί, διαπίστωσε το ξεφτέρι του «εκσυγχρονισμού», ο κ. Χρυσοχοΐδης, στην εκδήλωση του ΟΠΕΚ, εκεί όπου ο κ. Κοσμίδης είχε προηγουμένως «σαλπίσει» τη «μεταρρύθμιση» του πολιτικού συστήματος.

Σημειολογικώς, λοιπόν, το «μεταρρυθμισμένο» πολιτικό σύστημα που ευαγγελίζεται το «εκσυγχρονιστικόν» ΠΑΣΟΚ θα είναι απαλλαγμένο από «αναχρονισμούς» περί Αριστεράς και Δεξιάς.

***

Αν το δούμε, δε, από τη σκοπιά του κυρίου υπουργού Δημόσιας Τάξης, είναι απολύτως λογικό να έχει ξεπεραστεί (στο μυαλό του) το εν λόγω «δίπολο». Ειδικά όταν η «Αριστερά», όπως την εννοεί ο κ. Χρυσοχοΐδης, έχει γίνει πιο «Δεξιά» κι από τη «Δεξιά»...

Διότι τι διαφορές να νιώσει με τη «Δεξιά» ο κ. Χρυσοχοΐδης; Βλέπετε, μαζί με τη «Δεξιά» τον ψήφισε τον τρομονόμο του ο κ. Χρυσοχοΐδης. Μαζί με τη «Δεξιά» προωθεί νόμους «καλύτερης αστυνόμευσης» και «βελτίωσης του καθεστώτος οπλοχρησίας» από τους αστυνομικούς ο κ. Χρυσοχοΐδης. Σύμφωνος στο πνεύμα και το γράμμα της Δεξιάς είναι ο κ. Χρυσοχοΐδης, που στέλνει ασφαλίτες με πολιτικά και χαφιέδες στις πορείες των εργαζομένων.

***

Γι' αυτό σας λέμε: Εχει δίκιο ο κ. υπουργός. Και θα το δείτε στις εκλογές, που θα βγαίνει στα μπαλκόνια και θα βγάζει λόγους να ψηφίσει ο λαός το ΠΑΣΟΚ για να μην έρθει η Δεξιά...


ΓΡΑΦΟΥΝ: ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΑΚΑΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ